Tre goa gubbar om svenska matminnen

Beskrivning

Författaren, debattören och makrillälskaren Göran Greider, aktuell med Nu när man är död, har jämte politiken gjort sinnliga utforskningar av odling och svenskt kulturarv. Kocken Paul Svensson, aktuell med Frukt och bär A-Ö, vill inspirera svenskarna att äta grönsaksbaserad mat.Richard Tellström, aktuell med Varje tugga är en tanke, har under decennier utbildat oss i matens kulturhistoria. Här talar de med författaren och skribenten Lotta Lundgren om svenska krusbär, matminnen och viljan att uttrycka vår identitet i köket.

söndag / 29 sep / 2024
12:00-12:45
Scen: F4
Spår: I fokus
Programtyp: Seminarium
Beskrivning

Författaren, debattören och makrillälskaren Göran Greider, aktuell med Nu när man är död, har jämte politiken gjort sinnliga utforskningar av odling och svenskt kulturarv. Kocken Paul Svensson, aktuell med Frukt och bär A-Ö, vill inspirera svenskarna att äta grönsaksbaserad mat.Richard Tellström, aktuell med Varje tugga är en tanke, har under decennier utbildat oss i matens kulturhistoria. Här talar de med författaren och skribenten Lotta Lundgren om svenska krusbär, matminnen och viljan att uttrycka vår identitet i köket.

Arrangör: Bokförlaget Forum, Bonnier Fakta och Natur & Kultur

Böcker från medverkande

Göran Greider

extra-img-1

Paul Svensson

extra-img-1

Richard Tellström

extra-img-1