Press på Bokmässan

Bokmässan är det största kulturevenemanget i Norden. Med runt 4 000 programpunkter och över 2 000 författare och föreläsare finns det mycket intressant att bevaka.

Bokmässan är det största kulturevenemanget i Norden. Med runt 4 000 programpunkter och över 2 000 författare och föreläsare finns det mycket intressant att bevaka.

Bokmässan lockar författare från hela världen till Göteborg varje år och du har stora möjligheter att möta många nya, spännande författarnamn här. Här förs också de hetaste och mest aktuella samhällsfrågorna, trenderna och framtidsspaningarna upp på bordet.

Vi hälsar dig välkommen att bevaka 2018 års mässa som äger rum den 27-30 september på Svenska Mässan i Göteborg. För att underlätta ditt arbete är vi noga med att endast ackreditera dem som har uppdrag att bevaka mässan av en redaktion för en framtida publicering.

Ansökan om pressackreditering >>

Observera att inga presskort skickas ut per brev utan bifogas digitalt i det mail som bekräftar din ackreditering. Ackrediteringen på hemsidan stänger 23 september.

För frilansjournalister
Frilansjournalister ska tillsammans med ansökan lämna ett intyg från en redaktion som är uppdragsgivare. Vi ackrediterar endast dem som har uppdrag från en redaktion att bevaka mässan.
Maila ditt intyg till press@bokmassan.se

För redaktionerna
Från redaktionerna vill vi ha en samlad anmälan för varje redaktion med underskrift av ansvarig person. Till denna anmälan krävs inte individuella intyg. För att göra en samlad anmälan används med fördel meddelanderutan i ackrediteringsformuläret. Skriv då namn och e-post till de personer som anmälan avser.

Alternativ till ackreditering
Journalister som inte har uppdrag att bevaka mässan är välkomna att besöka utställningshallarna under en dag utan kostnad. Biljett hämtas i Press Centre mot uppvisande av presskort eller motsvarande.
Medlemmar i Svenska Journalistförbundet erbjuds att köpa seminariekort med 50 % rabatt av ordinarie pris, Dessa seminariekort köps på plats på Svenska Mässan, vid försäljningsdisken i entré 5, plan 2.

Varmt välkommen till den 34:e Bokmässan!

 

Kontakt

Joanna Wahlsten, presskontakt
031 708 84 13
jw@bokmassan.se