Till dig som köpt kort eller biljetter till Bokmässan 2020

Bokmässan är en fantastisk marknadsplats där författare och läsare kan mötas. Den är också ett forum för samtal och dialog, där litteratur och författare står i fokus. Seminarieprogrammet är en smältdegel där prosa och poesi blandas med politiska frågor och samhällsdebatt. För första gången på 35 år kan Bokmässan i Göteborg inte arrangeras i fysisk form.

Men istället för att ställa in, ställer Bokmässan om till en digital bildningshubb (24–25 september) och litteraturfestival (26–27 september) i samarbete med förlag, branschaktörer och medieföretag.

Den 24–27 september kommer vi att arrangera högaktuella och djuplodande seminarier och samtal om litteratur och läsning på ett annat sätt än vanligt. Du kommer kunna sitta hemma i din soffa och utan kostnad genom Bokmässan Play ta del av över 100 välproducerade samtal som spelas in och livesänds från studios uppbyggda på olika platser.

Om du har köpt entrébiljett eller seminariekort till Bokmässan 2020, kommer ditt köp istället att gälla för Bokmässan 2021, den 23–26 september. Alternativt kan du välja att få pengarna tillbaka.

Alla som köpt kort eller biljetter får ett mail under vecka 23 med detaljerad information om hur detta går till.

Har du frågor om seminariekort/biljetter eller om du efter vecka 23 inte har fått ett mail till e-postadressen som angavs vid anmälan, ber vi dig kontakta Meetx på [email protected].

 

Vi hoppas få träffa dig på Bokmässan 2021!
Varmt välkommen!

Officiell bokhandel

Officiella mediepartner

Samarbetspartner

Officiell produktionspartner

Inspelningsplatser och partner