Annonsering på Bokmässan

Välkommen till Bokmässan 2023 – Nordens största kulturevenemang!

Genom att exponera ditt varumärke i Bokmässans kanaler kan du nå besökare till Bokmässan både inför, under och efter mässan! Tack vare Bokmässan Play har Bokmässan lyckats nå nya målgrupper både nationellt och internationellt. Det finns många möjligheter till exponering både i det fysiska och digitala formatet av Bokmässan 2023.

För mer information och bokning, kontakta Jörgen Andersson, tel +46 703 54 71 11, [email protected]

Annonsering

Annonsering Bokmässan by Night

Förra årets stora succé kommer tillbaka! 2022 var det världspremiär för Bokmässan By Night – ett klubbprogram under de senare timmarna på fredagen med fyra barer och fem stjärnspäckade scener där vi visade stand-up, live-poddar, kulturdebatter och mycket mer.

22 000 SEK – SLUTSÅLD

Annonsering Mässtidning

I Mässtidningen hittar du all information om Bokmässan 2023. Den presenteras den 16 september och distribueras då bland annat som bilaga i Göteborgs-Posten. Mässtidningen är mycket efterfrågad.

från 3 400 SEK– SLUTSÅLD

Annonsering Nyhetsbrev

Bokmässan har flera riktade nyhetsbrev som distribueras flera gånger per år.  Som annonsör i Bokmässans nyhetsbrev blir din annons exponerad till en utvald mottagargrupp.

från 7 000 SEK

Annonsering Seminarieprogram

Den 8 juni presenteras det tryckta seminarieprogrammet, som utförligt presenterar Bokmässans alla seminarier. Det är en efterfrågad trycksak i 30 000 exemplar, som skickas ut direkt till olika målgrupper och på beställning.

från 7 100 SEK – SLUTSÅLD

Annonsering webb

På Bokmässans hemsida når du besökare före, under och efter mässan. Sidan har ca 1 miljon besök per år och med Bokmässan Play och Bokmässans digitala marknadsplats med Bokmässan Deals finns det ännu fler anledningar att besöka sidan!

från 6 000 SEK

Logotyp Mässkarta

Mässkartan är mycket uppskattad av besökarna. Den är lättläst, visar vägen till utställare och programpunkter och är lätt att bära med sig. Placera er logotyp, webbadress och monternummer vid hallplanerna och få en tydlig exponering. Mässkartan ingår även i Mässtidningen.

8 900 SEK– SLUTSÅLD

Hospitality

Lounge-/cafépartner

Rättighet till branding av lounge/café , 3 olika platser. Bara fantasin sätter gränserna för var och hur ni kan synas – självklart diskuterar vi gärna spännande lösningar och exponeringsmöjligheter.

70 000 SEK per café

Promotion Entrépartner

Planerar ditt företag att lansera/promota en ny produkt eller tjänst och kommer ni att göra det i samband med genomförandet av Bokmässan? Investera i vår promotionrättighet som ger en kraftfull exponering mot Bokmässans besökare.

50 000 SEK

Exponering på plats – Utomhus

Möt kunden innan entrén till Bokmässan! Vi erbjuder olika möjligheter att exponera ditt företags logotyp eller budskap på strategiskt placerade ställen vid entréerna till Svenska Mässan.

Digitalväggen mot Korsvägen – entré 5

Möt kunden innan entrén till Bokmässan – exponera ditt företags logotyp eller budskap på den strategiskt placerade skärmen på väggen vid Korsvägen.

50 000 SEK

Digital entré 5, 8

Möt kunden innan entrén till Bokmässan – exponera ditt företags logotyp eller budskap på våra strategiskt placerade storbildskärmar vid respektive entré.

från 50 000 SEK

Exponering på plats – Inomhus

Du kan även aktivera ditt varumärke på strategiska reklamplatser på Svenska Mässan i samband med att Bokmässan äger rum. Det finns flera olika sätt att synas på analoga och digitala skyltar men också andra möjligheter i form av att tematisera en caféyta eller en lounge.

Digital entré 5 – kassalinjen

Exponera ditt företags logotyp, bild eller rörligt media på skärmarna ovanför kassorna vid entrén till mässhallen i entré 5.

30 000 SEK

Digital skärm entré 5 – insidan

Exponera ditt företags logotyp, bild eller rörligt media på en av de stora projektorerna vid entré till mässhallen i entré 5.

30 000 SEK

Digitala skärmar – Arkadgången

Exponera och aktivera ditt företag med budskap, bild eller rörligt media på de digitala skärmarna som alla besökare och hotellgäster passerar mellan parkeringshuset och Svenska Mässan och Gothia Towers.

25 000 SEK

Digitala skärmar – Entré 2, 5 och 8

Exponera och aktivera ditt företag med budskap, bild eller rörligt media på de fyrsidiga digitala kuberna i taket som besökare passerar i samtliga entréer!

35 000 SEK

Digitala skärmar – Konferensvåning

Exponera och aktivera ditt företag med budskap, bild eller rörligt media på de digitala kuberna i taket där alla konferensgäster/besökare passerar!

15 000 SEK

Digitala skärmar – Kongressfoajén

Exponera och aktivera ditt företag med budskap, bild eller rörligt media på de digitala kuberna i taket vid Kongressfoajén! Här når du alla besökare som passerar via Kongressfoajén samt alla besökare i VIP-loungen och Guldkortsloungen.

20 000 SEK

Digitala skärmar – Kongressgången

Exponera och aktivera ditt företag med budskap, bild eller rörligt media på de digitala kuberna i taket som förbinder entré 1 och Kongressfoajén.

15 000 SEK

Digitala skärmar – Marmorgången

Exponera och aktivera ditt företag med budskap, bild eller rörligt media på de digitala skärmarna i taket som besökare passerar när de går in i A-, B- och C-hallarna via entré 2 och entré 5.

45 000 SEK

Entré 2 – Trappor

Ta chansen att exponera ditt budskap i trappan i entré 2, som används av alla besökare som går upp till mässhallarna!

15 000 SEK

Garderober

Exponering med budskap vid garderober i Bokmässans huvudentréer (2, 5 och 8).

20 000 SEK

Hall B – Vägg

Strategisk exponering av ditt varumärke på vägg i B-hallen.

från 15 500 SEK

Hall H – Trappor

Ta chansen att exponera ditt budskap i trapphuset som förbinder D-hallen på plan 1 med H-hallen på plan 2.

12 500 SEK

Mobila skärmar 5 st

Exponera ditt företags logotyp, bild eller rörligt media på våra strategiskt placerade mobila skärmar i anläggningen.

25 000 SEK

Rulltrappan

Strategisk exponering av ditt varumärke på rulltrappan som förbinder plan 1 Hall B och plan 2 Hall G.

från 12 500 SEK

Snurrdörrar

Fånga uppmärksamheten från Bokmässans samtliga exklusiva besökare genom att exponera ert företag med dekaler på sväng­- och snurrdörrarna i mässans huvudentréer, entré 2 (mot Liseberg), 5 (mot Korsvägen) och 8 (mot Scandinavium).

från 45 000 SEK

Toaletter – dörr

Exponera ditt företag på insidan av toalettdörrarna på alla toaletter.

från 25 000 SEK

Toaletter – spegel

Köp rättigheten att exponera ditt företag på speglarna inne på toaletterna.

från 25 000 SEK