Annonsering på Bokmässan

Välkommen till Bokmässan – Nordens största kulturevenemang!

Genom att exponera ditt varumärke i Bokmässans kanaler kan du nå besökare till Bokmässan både inför, under och efter mässan! Det finns många möjligheter till exponering både i det fysiska och digitala formatet av Bokmässan 2024.

För mer information och bokning, kontakta Bokmässans säljare

Annonsering

Annonsering Bokmässan by Night

Bokmässan by Night är ett klubbprogram under de senare timmarna på Bokmässans fredag. Stand-up, live-poddar, kulturdebatter, spelningar och mycket mer. By Night öppnar när den vanliga mässan stänger – ett måste för alla som älskar både fest och kultur!

23 500 SEK

Annonsering Mässtidning

I Mässtidningen hittar du all information om Bokmässan 2024. Den presenteras den 13 september och distribueras då bland annat som bilaga i Göteborgs-Posten. Mässtidningen är mycket efterfrågad.

från 3 900 SEK

Annonsering Nyhetsbrev

Bokmässan har flera riktade nyhetsbrev som distribueras flera gånger per år.  Som annonsör i Bokmässans nyhetsbrev blir din annons exponerad till en utvald mottagargrupp.

från 7 400 SEK

Annonsering Seminarieprogram

Den 28 maj presenteras det tryckta seminarieprogrammet, som utförligt presenterar Bokmässans alla seminarier. Det är en efterfrågad trycksak i 30 000 exemplar, som skickas ut direkt till olika målgrupper och på beställning.

från 8 900 SEK

Annonsering webb

På Bokmässans hemsida når du besökare före, under och efter mässan. Sidan har ca 2,5 miljoner besök per år och med streamingtjänsten Bokmässan Plays framgångar finns det ännu fler anledningar att besöka sidan!

från 6 900 SEK

Logotyp Mässkarta

Mässkartan är mycket uppskattad av besökarna. Den är lättläst, visar vägen till utställare och programpunkter och är lätt att bära med sig. Placera er logotyp, webbadress och monternummer vid hallplanerna och få en tydlig exponering. Mässkartan ingår även i Mässtidningen.

8 900 SEK

Hospitality

Lounge-/cafépartner

Rättighet till branding av lounge/café , 3 olika platser. Bara fantasin sätter gränserna för var och hur ni kan synas – självklart diskuterar vi gärna spännande lösningar och exponeringsmöjligheter.

70 000 SEK per café

Exponering på plats – Utomhus

Möt kunden innan entrén till Bokmässan! Vi erbjuder olika möjligheter att exponera ditt företags logotyp eller budskap på strategiskt placerade ställen vid entréerna till Svenska Mässan.

Digital entré 2, 5, 8

Möt kunden innan entrén till Bokmässan – exponera ditt företags logotyp eller budskap på våra strategiskt placerade storbildskärmar vid respektive entré.

från 50 000 SEK

Exponering på plats – Inomhus

Du kan även aktivera ditt varumärke på strategiska reklamplatser på Svenska Mässan i samband med att Bokmässan äger rum. Det finns flera olika sätt att synas på analoga och digitala skyltar men också andra möjligheter i form av att tematisera en caféyta eller en lounge.

Digital skärm entré 5 – insidan

Exponera ditt företags logotyp, bild eller rörligt media på en av de stora projektorerna vid entré till mässhallen i entré 5.

34 000 SEK

Digitala skärmar – Arkadgången

Exponera och aktivera ditt företag med budskap, bild eller rörligt media på de digitala skärmarna som alla besökare och hotellgäster passerar mellan parkeringshuset och Svenska Mässan och Gothia Towers.

29 000 SEK

Digitala skärmar – Entré 2, 5 och 8

Exponera och aktivera ditt företag med budskap, bild eller rörligt media på de fyrsidiga digitala kuberna i taket som besökare passerar i samtliga entréer!

35 000 SEK

Digitala skärmar – Konferensvåning

Exponera och aktivera ditt företag med budskap, bild eller rörligt media på de digitala kuberna i taket där alla konferensgäster/besökare passerar!

19 000 SEK

Digitala skärmar – Kongressfoajén

Exponera och aktivera ditt företag med budskap, bild eller rörligt media på de digitala kuberna i taket vid Kongressfoajén! Här når du alla besökare som passerar via Kongressfoajén samt alla besökare i VIP-loungen och Guldkortsloungen.

24 000 SEK

Digitala skärmar – Kongressgången

Exponera och aktivera ditt företag med budskap, bild eller rörligt media på de digitala kuberna i taket som förbinder entré 1 och Kongressfoajén.

19 000 SEK

Digitala skärmar – Marmorgången

Exponera och aktivera ditt företag med budskap, bild eller rörligt media på de digitala skärmarna i taket som besökare passerar när de går in i A-, B- och C-hallarna via entré 2 och entré 5.

49 000 SEK

Entré 2 – Trappor

Ta chansen att exponera ditt budskap i trappan i entré 2, som används av alla besökare som går upp till mässhallarna!

19 000 SEK

Garderober

Exponering med budskap vid garderober i Bokmässans huvudentréer (2, 5 och 8).

24 000 SEK

Hall B – Vägg

Strategisk exponering av ditt varumärke på vägg i B-hallen.

från 15 500 SEK

Hall H – Trappor

Ta chansen att exponera ditt budskap i trapphuset som förbinder D-hallen på plan 1 med H-hallen på plan 2.

14 000 SEK

Mobila skärmar 5 st

Exponera ditt företags logotyp, bild eller rörligt media på våra strategiskt placerade mobila skärmar i anläggningen.

29 000 SEK

Rulltrappan

Strategisk exponering av ditt varumärke på rulltrappan som förbinder plan 1 Hall B och plan 2 Hall G.

från 15 500 SEK

Snurrdörrar

Fånga uppmärksamheten från Bokmässans samtliga exklusiva besökare genom att exponera ert företag med dekaler på sväng­- och snurrdörrarna i mässans huvudentréer, entré 2 (mot Liseberg), 5 (mot Korsvägen) och 8 (mot Scandinavium).

från 49 000 SEK

Toaletter – dörr

Exponera ditt företag på insidan av toalettdörrarna på alla toaletter.

från 29 000 SEK

Toaletter – spegel

Köp rättigheten att exponera ditt företag på speglarna inne på toaletterna.

från 29 000 SEK