Fokus på skolan

Skol- och utbildningsfrågor är en viktig del av Bokmässan. Här presenterar vi några mässområden med särskilt fokus på skolan.

Skol- och utbildningsfrågor är en viktig del av Bokmässan. Här presenterar vi några mässområden med särskilt fokus på skolan.

Skolspåret – årets viktigaste fortbildningsarena

Skolspåret

I Bokmässans seminarieprogram presenteras ett särskilt Skolspår med aktuella författare, brännande debattämnen och diskussionsfrågor inom skola och utbildning. Skolspåret består av ett 40-tal seminarier och har en egen biljett som gäller torsdag och/eller fredag.

Lucy Crehan

Hemligheterna bakom världens bästa skolsystem

Annica Andersson

Bokmässan storsatsar på lärare och årets skolspår

Nytt skolområde lanseras på Bokmässan 2018

Skola och bibliotek kommer att få en än viktigare plats på Bokmässan 2018. Bland annat skapas ett nytt, mer koncentrerat område där ett stort antal utställare inom utbildningsområdet samlas. I anslutning till det nya området finns också den nya satsningen Lärarscenen, vars program arrangeras i samarbete med Lärarnas Riksförbund.

Utställare

Varje år deltar ett stort antal utställare på Bokmässan med koppling till skola och utbildning. Här kan du bland andra träffa Sanoma Utbildning, Liber, Gleerups och Natur & Kultur Läromedel.