Boka monter 2020

Bokmässan – Nordens största kulturevenemang med 80 000 besök årligen!

Bokmässan – Nordens största kulturevenemang med 80 000 besök årligen!

Boka monter på Nordens största kulturevenemang! Till bokningsformuläret >>
I din monter har du möjlighet att visa upp din produkt och berätta mer om din verksamhet för besökare från bok- och läromedelsbransch, skola, bibliotek och den kulturintresserade allmänheten. Knyt kontakter, ordna ett mingel eller sälj din bok – möjligheterna är oändliga.
Vill du boka monter inom ett specifikt område? Nedan finns separata anmälningsformulär för Globala Torget, De Litterära SällskapenBibliotekstorget och Mångspråkstorget.
Läs mer om varför du ska ställa ut på Bokmässan.
Prislista

GLOBALA TORGET

Globala Torget (f d Internationella torget) utgörs av 40 organisationer som arbetar med globala utvecklingsfrågor och mänskliga rättigheter. Här finns också en scen med program under hela mässan, som sätter fokus på framtidens globala utmaningar. Boka monterplats på Globala Torget!

DE LITTERÄRA SÄLLSKAPEN

Bokmässans klassikerhörna, där de litterära sällskapen har möjlighet att presentera nya sidor av klassiska svenska författare. Boka monter och visa upp ert litterära sällskap!

BIBLIOTEKSTORGET

MÅNGSPRÅKSTORGET

Mångspråkstorget är området på Bokmässan som samlar förlag, bokhandlare och andra utställare som erbjuder litteratur på många av världens språk. Stämmer det in på din verksamhet? Boka monterplats här!