Pressackreditering Bokmässan 2023

Pressackrediteringen till Bokmässan 2023 är nu stängd. Ingen ackreditering beviljas på plats.

Pressackrediteringen till Bokmässan 2023 är nu stängd. Ingen ackreditering beviljas på plats.

Välkommen att ansöka om pressackreditering för att bevaka 2023 års Bokmässa, som äger rum den 28 september–1 oktober på Svenska Mässan i Göteborg. För att ansöka om pressackreditering behöver du ha ett uppdrag att bevaka mässan av en redaktion för en framtida publicering. Detta ska intygas skriftligt av nyhetschef, redaktionschef eller liknande. Intyget ska laddas upp med din ansökan.

Ansökan om pressackreditering till Bokmässan är nu stängd. Sista dagen att ansöka om ackreditering var den 19 september. Ingen ackreditering beviljas på plats.

För frilansjournalister
Frilansjournalister ska tillsammans med ansökan bifoga ett intyg från den redaktion som är uppdragsgivare med uppgifter till kontaktperson.

För bookfluencers och influencers
Har du egna sociala kanaler med stora följargrupper och vill berätta om Bokmässan för dem, är du välkommen att ansöka om pressackreditering enligt samma process som beskrivs ovan. Du behöver då bifoga en beskrivning av din sociala kanal, antal följare och vad syftet med kanalen är.

Alternativ till ackreditering
Journalister är välkomna att besöka utställningshallarna under en dag utan kostnad. Biljett hämtas i Press Centre mot uppvisande av presslegitimation eller motsvarande.

Varmt välkomna till den 39:e Bokmässan!

För information om ackrediteringar kontakta Bokmässans pressavdelning [email protected]