Pressackreditering Bokmässan 2022

Ansökan om pressackreditering 2022 – STÄNGD FÖR I ÅR

Välkommen att ansöka om pressackreditering för att bevaka 2022 års Bokmässa, som äger rum den 22–25 september på Svenska Mässan i Göteborg. För att ansöka om pressackreditering behöver du ha ett uppdrag att bevaka mässan av en redaktion för en framtida publicering. Detta ska intygas skriftligt av nyhetschef, redaktionschef eller liknande. Intyget ska laddas upp med din ansökan.

Ansökan om pressackreditering sker endast digitalt. Sista dagen att ansöka om ackreditering har passerat och ackrediteringen är stängd. Ingen ackreditering beviljas på plats.

För frilansjournalister
Frilansjournalister ska tillsammans med ansökan bifoga ett intyg från den redaktion som är uppdragsgivare med uppgifter till kontaktperson.

För bookfluencers och influencers
Har du egna sociala kanaler med stora följargrupper och vill berätta om Bokmässan för dem, är du välkommen att ansöka om pressackreditering enligt samma process som beskrivs ovan. Du behöver då bifoga en beskrivning av din sociala kanal, antal följare och vad syftet med kanalen är.

Alternativ till ackreditering
Journalister är välkomna att besöka utställningshallarna under en dag utan kostnad. Biljett hämtas i Press Centre mot uppvisande av presslegitimation eller motsvarande.
Medlemmar i Svenska Journalistförbundet erbjuds att köpa seminariekort med 50 % rabatt av ordinarie pris. Dessa seminariekort köps på plats i Press Centre (endast fakturering).

För information om ackrediteringar kontakta Bokmässans pressavdelning [email protected]