Pressackreditering

Välkommen att ansöka om pressackreditering till Bokmässan 2021, 23–26 september!

Bokmässan 2021 arrangeras som en hybridmässa med bokförsäljning och studiosamtal som spelas in inför en begränsad publik på Svenska Mässan i Göteborg och direktsänds på Bokmässan Play.

På grund av rådande läge är antalet pressackrediteringar begränsat och vi erbjuder endast förackreditering. Ingen ackreditering på plats på Svenska Mässan i år.  

För att vara aktuell för ackreditering behöver du ha ett uppdrag att bevaka mässan av en redaktion för en framtida publicering. Bokmässan förbehåller sig rätten att bevilja eller avslå ackreditering.

I år söker du ackreditering per dag för 1–4 dagar (torsdag, fredag, lördag, söndag), vänligen ange i ditt mail vilken/a dagar du söker för.

Sista dagen att ansöka om pressackreditering är den 16 september.  Du mejlar din ansökan med intyg, enligt nedan, direkt till Bokmässans kommunikationschef, Maria Rogstad Norberg, [email protected]

Din ansökan ska innehålla följande:
Namn:
Tidning/redaktion:
Befattning:
E-postadress:
Mobil:
Uppdragsbeskrivning (kort):
Önskade dagar:

Frilansjournalister ska tillsammans med intresseanmälan lämna uppgifter till kontaktperson och ett underskrivet intyg från den redaktion som är uppdragsgivare.

Från redaktioner vill vi ha en underskrift från ansvarig redaktör som intygar att det finns ett redaktionellt uppdrag.