Arkiv 2021
Denna sida visar ett arkiverat innehåll från tidigare år.

Nordisk gastronomi från Hanaholmens kök

dagar
timmartimme tim
minuterminut min
sekundersekund sek
kvar
Beskrivning

Ur Sveriges och Finlands månghundraåriga gemensamma historia har det uppstått ett spännande kök. Kökschef Lukas Hemnell berättar om den speciella blandning av svensk och finsk matkultur som präglar Restaurang Plats på Hanaholmen, ett kulturcentrum för Sverige och Finland utanför Helsingfors. Recepten i Restaurang Plats – nordisk gastronomi från Hanaholmens kök, lyfter fram den rika nordiska smakpaletten och hyllar kvaliteten på lokala, närodlade och hållbara råvaror. Här bjuds på rena smakupplevelser och oväntade kombinationer för alla som är nyfikna på den nya nordiska gastronomin. Programledare: Alexandra Zazzi, kock.

Spårpartner: Nordstan.

LIVE
Köp biljett

Tryck på knappen ovan för att köpa biljetter till Play på Bokmässan 2023.
Mer info om olika biljettyper och priser finns här.

Arkiv
Presenterades 2021
fredag / 24 sep / 2021
16:30-17:00
Beskrivning

Ur Sveriges och Finlands månghundraåriga gemensamma historia har det uppstått ett spännande kök. Kökschef Lukas Hemnell berättar om den speciella blandning av svensk och finsk matkultur som präglar Restaurang Plats på Hanaholmen, ett kulturcentrum för Sverige och Finland utanför Helsingfors. Recepten i Restaurang Plats – nordisk gastronomi från Hanaholmens kök, lyfter fram den rika nordiska smakpaletten och hyllar kvaliteten på lokala, närodlade och hållbara råvaror. Här bjuds på rena smakupplevelser och oväntade kombinationer för alla som är nyfikna på den nya nordiska gastronomin. Programledare: Alexandra Zazzi, kock.

Spårpartner: Nordstan.

Arrangör: Hanaholmen