Aktiva rabattkode
Nordisk gastronomi från Hanaholmens kök
Ur Sveriges och Finlands månghundraåriga gemensamma historia har det uppstått ett spännande kök. Kökschef Lukas Hemnell berättar om den speciella blandning av svensk och finsk matkultur som präglar Restaurang Plats på Hanaholmen, ett kulturcentrum för Sverige och Finland utanför Helsingfors. Recepten i Restaurang Plats – nordisk gastronomi från Hanaholmens kök, lyfter fram den rika nordiska smakpaletten och hyllar kvaliteten på lokala, närodlade och hållbara råvaror. Här bjuds på rena smakupplevelser och oväntade kombinationer för alla som är nyfikna på den nya nordiska gastronomin. Programledare: Alexandra Zazzi, kock.
Spårpartner: Nordstan.
Ur Sveriges och Finlands månghundraåriga gemensamma historia har det uppstått ett spännande kök. Kökschef Lukas Hemnell berättar om den speciella blandning av svensk och finsk matkultur som präglar Restaurang Plats på Hanaholmen, ett kulturcentrum för Sverige och Finland utanför Helsingfors. Recepten i Restaurang Plats – nordisk gastronomi från Hanaholmens kök, lyfter fram den rika nordiska smakpaletten och hyllar kvaliteten på lokala, närodlade och hållbara råvaror. Här bjuds på rena smakupplevelser och oväntade kombinationer för alla som är nyfikna på den nya nordiska gastronomin. Programledare: Alexandra Zazzi, kock.
Spårpartner: Nordstan.