Lumio förlag

Beskrivning

LUMIO FÖRLAG – ETT BOKFÖRLAG SOM ÄR BETYDELSEFULLT I NORRBOTTEN OCH I BRANSCHEN – sedan 1999

Lumio förlag har en bred utgivning av bl.a. romaner, barnböcker, fantasy och dokumentära skildringar.

Lumio är ett bokförlag som kombinerar det lilla företagets personliga service och flexibilitet med det stora företagets kvalitet och kompetens. Förlagets ledstjärna är att tillhandahålla produkter av hög kvalitet såväl vad gäller utförande och design som innehåll och läsvärde. Det i sin tur innebär samarbete med många spännande och intressanta författare från norr till söder.

Lumio bokförlag har en ledande roll i Norrbotten och satsar på en mix av olika sorts böcker där allt från temaböcker, romaner och facklitteratur till barn- och ungdomsböcker är representerade. Temaböcker om hur man stickar vantar och sjalar är till exempel storsäljare. Förlaget vill utveckla utgivningen av böcker på olika minoritetspråk, främst meänkieli. Ett steg i den riktningen är utgivningen av klassiska barnböcker som t.ex. bilderböcker av Astrid Lindgren.

Årets utgivning domineras av flera bilderböcker för barn skapade av konstnärer i Norrbotten, som t.ex. Elisabet Linna Persson ”Knut seglar ut”, Carina Kero Esberg & Sofia Kero Åkerman ”På resa längs Torneälven”. Martina Lundgren ”Trollkarlens katt” m.fl.

Adressuppgifter
Lumio förlag
Björkebyvägen 6
957 95 Hedenäset
SVERIGE
telefon
+46 730 650590
Följ utställaren på

Nyheter

Produkter & tjänster

Facklitteratur

Facklitteratur

Historia

Historia

Mat och dryck

Mat och dryck

Skönlitteratur

Skönlitteratur

Barn- och ungdom

Barn- och ungdom

Fantasy

Fantasy

Foto

Foto

Presentbok

Presentbok

Memoarer och biografier

Memoarer och biografier

Lättläst

Lättläst

Klimat och Hållbarhet

Klimat och Hållbarhet