Arkiv 2022
Denna sida visar ett arkiverat innehåll från tidigare år.

Vegansk hemkunskap

Beskrivning

Nyfiken på vegansk matlagning, men kanske inte riktigt vet var du ska börja. Gustav Johansson, som driver Sveriges största veganska blogg "Jävligt gott", berättar här om tekniker och råvaror och visar hur du kan använda dem på olika sätt. Recepten är enkla – de innehåller sällan fler än sju ingredienser och är klara på omkring 30 minuter – och precis som i Gustavs tidigare böcker är de förstås också jävligt goda. Oavsett om du är ny i köket, redan lagar veganskt men vill hitta nya genvägar eller har velat prova men tyckt att det verkar krångligt så finns det något för dig i Vegansk hemkunskap.

Gustav Johansson driver Sveriges största veganska matblogg Jävligt Gott och brinner för att göra maten människor älskar bättre och mer hållbar. Han har skrivit flera böcker om vegansk matlagning, bland annat storsäljaren Vegansk husmanskost. Gustav är även kulinarisk ledare för den veganska restaurangen ChouChou, samt en mycket uppskattad föreläsare och utbildare.

Programledare: Martin Ransgart.

Biljett: Ingår i entrébiljetten.

Arkiv
Presenterades 2022
torsdag / 22 sep / 2022
12:30-12:50
Beskrivning

Nyfiken på vegansk matlagning, men kanske inte riktigt vet var du ska börja. Gustav Johansson, som driver Sveriges största veganska blogg "Jävligt gott", berättar här om tekniker och råvaror och visar hur du kan använda dem på olika sätt. Recepten är enkla – de innehåller sällan fler än sju ingredienser och är klara på omkring 30 minuter – och precis som i Gustavs tidigare böcker är de förstås också jävligt goda. Oavsett om du är ny i köket, redan lagar veganskt men vill hitta nya genvägar eller har velat prova men tyckt att det verkar krångligt så finns det något för dig i Vegansk hemkunskap.

Gustav Johansson driver Sveriges största veganska matblogg Jävligt Gott och brinner för att göra maten människor älskar bättre och mer hållbar. Han har skrivit flera böcker om vegansk matlagning, bland annat storsäljaren Vegansk husmanskost. Gustav är även kulinarisk ledare för den veganska restaurangen ChouChou, samt en mycket uppskattad föreläsare och utbildare.

Programledare: Martin Ransgart.

Biljett: Ingår i entrébiljetten.

Arrangör: Bonnier Fakta