Fira Mors Dag med Crimetime Göteborg och Mari Jungstedts nya bok

Marie Jungstedt medverkar på Crimetime Göteborg på Bokmässan 2019.
Foto: Anna-Lena Ahlström.

Nu presenterar vi ytterligare en medverkande till deckarfestivalen Crimetime Göteborg på Bokmässan, och har den stora glädjen att hälsa Mari Jungstedt hjärtligt välkommen!

”En av Skandinaviens bästa kriminalförfattare” har hon kallats av brittiska tidningen The Times, med miljoner deckarälskande läsare världen över. I juni kommer Jag ser dig, den femtonde boken i serien om den omåttligt populära kommissarien Anders Knutas vid Visbypolisen. Mordet på en grupp studenter skakar om hela landet och för varje dag som gärningsmannen går fri ökar oron. Kommissarie Knutas tampas med fallet samtidigt som hans eget liv tar en ny oväntad och dramatisk vändning.

Vad tycker Mari Jungstedt är det bästa med Crimetime Göteborg?
– Mötet med läsarna! Det är så fantastiskt roligt att få träffa människor som bryr sig om Knutas och vad som ska hända. Barndomens utsatthet har ju blivit ett tema, en röd tråd i mitt författarskap. Att genom läsarna få känna att jag kommunicerar något som berör, samtidigt som det är en spännande och underhållande historia, det gör mig jätteglad. Man kan prata om försäljningsiffror hit och dit, men det blir inte verkligt förrän du möter en människa, läsaren. Där är Bokmässan och Crimetime Göteborg en helt fantastisk arena.

Läs hela intervjun med Mari Jungstedt >>

Mors Dags-special:
Köp Crimetimepasset under perioden 20–26 maj, så får du boken Jag ser dig av Mari Jungstedt på köpet (värde 249 kr). Boken skickas ut under vecka 23.

Crimetimepasset gäller för två dagar, 28–29 september, och ger tillträde till Crimetimes seminarier och scenprogram. Entré till Bokmässan på lördagen och söndagen med utställning och övriga scenprogram ingår också. Crimetimepasset är personligt och gäller endast den person vars namn står på kortet.
Läs mer om Crimetimepasset >>

Köp Crimetimepasset i Bokmässans webbshop >>

Vi har tidigare berättat att Camilla Läckberg, Christoffer Carlsson, Anne Holt (Norge), duon Michael Hjorth/Hans Rosenfeldt, Peter Robinson (Storbritannien), Don Winslow (USA) och Katrine Engberg (Danmark) också medverkar på Sveriges största festival för författare och läsare som älskar spänningslitteratur.

Deckarfestivalen Crimetime Göteborg arrangeras på Bokmässan den 28–29 september 2019.
Det fullständiga programmet till Crimetime Göteborg presenteras den 14 juni.

Läs mer om Crimetime Göteborg >>

Prenumerera på Bokmässans nyhetsbrev

Anmäl dig här