Aktiva rabattkoder
-
Hem
-
Biljetter
-
Teman
- Scener
-
Program
- Utställare
- Medverkande
-
Play
-
Planera ditt besök
-
Om Bokmässan
-
-
För press
- Press på Bokmässan
- Pressackreditering
- Pressreleaser
-
Pressmaterial
Den äldsta kokbok man känner till är skriven på 200-talet efter Kristus och genren har under åren kommit att bli en av Sveriges mest uppskattade. Idag fungerar kokböcker som så mycket mer än bara receptsamlingar, de berättar om olika kulturer, fungerar som identitetsmarkörer och inspirerar till personlig utveckling i köket. MåltidsforskarenRichard Tellström, förläggaren Maria Nilsson och journalisten Elin Peters pratar med journalisten och matfantasten Björn Werner om kokbokens status, framtid och funktion.
Biljett: Seminariekort
Den äldsta kokbok man känner till är skriven på 200-talet efter Kristus och genren har under åren kommit att bli en av Sveriges mest uppskattade. Idag fungerar kokböcker som så mycket mer än bara receptsamlingar, de berättar om olika kulturer, fungerar som identitetsmarkörer och inspirerar till personlig utveckling i köket. MåltidsforskarenRichard Tellström, förläggaren Maria Nilsson och journalisten Elin Peters pratar med journalisten och matfantasten Björn Werner om kokbokens status, framtid och funktion.
Biljett: Seminariekort
Richard Tellström
Ett inlogg. Alla skärmar.
Aktiva rabattkoder
Ett inlogg. Alla skärmar.