Aktiva rabattkoder
-
Hem
-
Biljetter
-
Teman
- Scener
-
Program
- Utställare
- Medverkande
-
Play
-
Planera ditt besök
-
Om Bokmässan
-
-
För press
- Press på Bokmässan
- Pressackreditering
- Pressreleaser
-
Pressmaterial
På 1700-talet kunde man bli serverad delikatesser som kokta småfåglar, fyllda svinhuvuden, vinmaskar och snömos. Andra rätter känner vi fortfarande igen, som dillkött, våfflor och crème brûlée. Men är råvarorna verkligen desamma då som nu? Och vad vet man om historiska matvanor egentligen och vad berättar gamla receptsamlingar om vardagen? Patricia Berg, fil. dr i egyptologi, Svenska litteratursällskapet i Finland och Maren Jonasson, fil.mag. i historia, Svenska litteratursällskapet i Finland diskuterar.
Biljett: Ingår i entrébiljetten.
På 1700-talet kunde man bli serverad delikatesser som kokta småfåglar, fyllda svinhuvuden, vinmaskar och snömos. Andra rätter känner vi fortfarande igen, som dillkött, våfflor och crème brûlée. Men är råvarorna verkligen desamma då som nu? Och vad vet man om historiska matvanor egentligen och vad berättar gamla receptsamlingar om vardagen? Patricia Berg, fil. dr i egyptologi, Svenska litteratursällskapet i Finland och Maren Jonasson, fil.mag. i historia, Svenska litteratursällskapet i Finland diskuterar.
Biljett: Ingår i entrébiljetten.
Ett inlogg. Alla skärmar.
Aktiva rabattkoder
Ett inlogg. Alla skärmar.