Obs! Se kommentar(er) nedan.
-
Hem
-
Biljetter
-
Program
- Utställare
- Medverkande
-
Play
-
Planera ditt besök
-
Om Bokmässan
-
Ris kan vara sticky, krämigt, luftigt, krispigt, nötigt, parfymerat eller klibbigt och har ett unikt sätt att ta upp smaker av kryddor och buljonger under tillagning. Tove Nilssons femte kokbok Ris är här och hon delar med sig av tekniktips och smakprov! Programledare: Siri Barje.
Biljett: Ingår i entrébiljetten.
Ris kan vara sticky, krämigt, luftigt, krispigt, nötigt, parfymerat eller klibbigt och har ett unikt sätt att ta upp smaker av kryddor och buljonger under tillagning. Tove Nilssons femte kokbok Ris är här och hon delar med sig av tekniktips och smakprov! Programledare: Siri Barje.
Biljett: Ingår i entrébiljetten.
Ett inlogg. Alla skärmar.
Ett inlogg. Alla skärmar.
Den webbläsare som du använder är föråldrad. Uppdatera din webbläsare
Jag förstår