Arkiv 2023
Denna sida visar ett arkiverat innehåll från tidigare år.

Fermentera!

Beskrivning

Många har fått upp ögonen för fermenterade grönsaker som kimchi och surkål de senaste åren. Men hur serverar man grönsakerna om man inte bara vill äta dem bredvid som en sallad?Jenny "Surtanten" Neikell delar med sig av sin gedigna kunskap om fermentering. Programledare: Tove Nilsson.

Biljett: Ingår i entrébiljetten.

Arkiv
Presenterades 2023
torsdag / 28 sep / 2023
13:00-13:20
Beskrivning

Många har fått upp ögonen för fermenterade grönsaker som kimchi och surkål de senaste åren. Men hur serverar man grönsakerna om man inte bara vill äta dem bredvid som en sallad?Jenny "Surtanten" Neikell delar med sig av sin gedigna kunskap om fermentering. Programledare: Tove Nilsson.

Biljett: Ingår i entrébiljetten.

Arrangör: Norstedts