IJustWantToBeCool på Bokmässan

Här hittar du allt som IJWTBC medverkar i på Bokmässan 2024!

Här hittar du allt som IJWTBC medverkar i på Bokmässan 2024!

Humorgruppen IJustWantToBeCool (IJWTBC) har gjort succé både på YouTube och Bokmässan! Nu är Emil Beer, Victor Beer och Joel Adolphson tillbaka med den tredje och sista delen i serien Skurkskolan. Förra året satte de nytt signeringsrekord, och nu har du en ny chans att träffa humortrion.

Aktiviteter med IJWTBC →

 

Seminarium: Att skriva böcker som alla barn vill läsa

 

Sedan IJWBC debuterade som författare 2022 har de fått tusentals barn att vilja läsa deras böcker. Vad ligger bakom IJWTBCs stora popularitet? Hur går det till när de skriver sina böcker? Ebba von Sydow samtalar med humorgruppen om lässlukaråldern och om det är självklart att få med sig fansen från det rörliga formatet till det skrivna ordet.

 

Seminariet riktar sig i första hand till en vuxen publik, men självklart är barn och unga välkomna i sällskap med en viktig vuxen. För att ta del av denna programpunkt krävs seminariekort. Tyvärr är det inte möjligt att förboka plats på seminariet, och inträde sker i mån av plats.

 

Tid: 16:00 – 16:45, lördag 28 september
Plats: K-salen, plan 2
Inträde: seminariekort (ej garanterad plats)

 

Till seminariet

Signering med IJWTBC

 

Förra året satte IJWBC signeringsrekord (200 meter lång signeringskö!), och vi förväntar oss ett stort intresse även i år. Ett kösystem kommer att införas för att hantera signeringen. Mer information kommer att publiceras här i augusti.

 

Tid: 10:00 – 14:00, söndag 29 september, med paus för lunch
Plats: G3, plan 2
Arrangör: Rabén & Sjögren och Bokmässan
Inträde: entrébiljett (ej garanterad signering)

Spotify presenterar livepodd med IJustWantToBeCool

 

Joel, Victor & Emil tar sin omåttligt populära podd ”Vad? Med IJustWantToBeCool” till Bokmässans scen. Den 29 september klockan 15.40 hittar du humortrion inne i K-salen på Bokmässan där de gör vad de gör bäst; ställa varandra mot väggen med komplexa frågeställningar som får även den mest kvicktänkta att ta sig en funderare.

 

Allt du behöver är en entrébiljett till Bokmässan och vara snabbt framme vid K-salen – först till kvarn gäller! Ses där!

 

Tid: 15:40–16:45, söndag 29 september
Plats: K-salen, plan 2
Arrangör: Spotify
Inträde: entrébiljett (ej garanterad signering)