Varmt välkommen till Bokmässan 2020!

Ta del av årets stora kulturevenemang! Till och med den 22 juni erbjuder vi boka tidigt-priser på seminariekort. Missa inte heller våra fina rabatter för studenter.
Läs mer nedan om de olika typerna av kort och biljetter.

Vid frågor om köp av seminariekort och biljetter: kontakta Meetx på bokmassan@meetx.se

Guldkort

Guldkortet ger tillträde till hela Bokmässan (tidigare 4-dagars kortet) och innehåller en rad lyxiga förmåner och överraskningar. Boka tidigt-pris till och med den 22 juni 2020.

Pris och info Guldkort

Seminariekort

För att ta del av seminarierna under Bokmässan behövs ett seminariekort. Välj mellan Guldkort eller endagskort. T o m den 22 juni 2020 erbjuder vi seminariekorten till boka tidigt-pris.

Pris och info  Seminariekort

Skolspåret

Skolspåret består av ett urval seminarier ur Bokmässans ordinarie program på torsdagen och fredagen, speciellt utvalda för dig som arbetar inom skola och utbildning.

Pris och info  Skolspårskort


Crimetime Göteborg

Crimetime Göteborg, den 26–27 september, är Sveriges största samlingsplats för spänninglitteraturens mästare och en mötespunkt för alla deckarälskare.

Pris och info  Crimetimepass

Entrébiljetter

Köp entrébiljett om du enbart vill besöka utställningen och ta del av alla scenprogram, monteraktiviteter och det stora utbud som erbjuds i montrarna. OBS! På söndagen ingår också alla seminarier!
Pris och info  Entrébiljetter

Studentrabatter

Bokmässan erbjuder fina studentrabatter för dig som studerar. CSN- eller Mecenatkort krävs. Dessa kort/biljetter kan förköpas eller köpas på plats mot uppvisande av giltig studentlegitimation.
Pris och info Studentrabatter