Arkiv 2023
Denna sida visar ett arkiverat innehåll från tidigare år.

Ris - så mycket mer än ett tillbehör

Beskrivning

Ris kan vara sticky, krämigt, luftigt, krispigt, nötigt, parfymerat eller klibbigt och har ett unikt sätt att ta upp smaker av kryddor och buljonger under tillagning. Tove Nilssons femte kokbok Ris är här och hon delar med sig av tekniktips och smakprov! Programledare: Siri Barje.

Biljett: Ingår i entrébiljetten.

Arkiv
Presenterades 2023
lördag / 30 sep / 2023
12:00-12:20
Beskrivning

Ris kan vara sticky, krämigt, luftigt, krispigt, nötigt, parfymerat eller klibbigt och har ett unikt sätt att ta upp smaker av kryddor och buljonger under tillagning. Tove Nilssons femte kokbok Ris är här och hon delar med sig av tekniktips och smakprov! Programledare: Siri Barje.

Biljett: Ingår i entrébiljetten.

Arrangör: Natur & kultur