Nu kan du beställa hem årets mässtidning

5 September / 2023

Förra årets mässtidning.

Nu har vi skickat iväg årets mässtidning tryck! I den hittar du allting du behöver veta om mässan. Läs om alla scener, utställare, seminarier och lär dig navigera mässgolvet med den oumbärliga mässkartan.

Dessutom ett urval av de aktiviteter som utställarna arrangerar i sina montrar, roliga intervjuer med medverkande författare, tips på hur du kan klä dig som kultureliten, vilken mat du kan äta på mässan, och en massa annat!

Mässtidningen släpps den 15 september och här kan du beställa hem den så att den dimper ner i brevlådan dagarna efter, helt gratis. Den kommer också att finnas i en PDF-version och går förstås att hämta upp på bibliotek och caféer runt om i Göteborg.

Välkommen till fyra dagar av möten och berättelser. En hyllning till ordet, boken, författaren och läsaren. Strosa runt på mässgolvet, lyssna till samtalen och sorlet. Stanna upp och möt författare och debattörer vars ord formar vår samtid. Upptäck nytt och låt dig inspireras av Nordens största kulturevenemang.

Prenumerera på Bokmässans nyhetsbrev

Anmäl dig här