Välkomna till Bokmässans AW med Louise Boije af Gennäs

19 September / 2022

 

Runda av Bokmässans första dag på Twentyfourseven!
Det är dags för Bokmässans After Work. Oavsett om du minglat på mässgolvet hela dagen eller bara vill få en liten dos av Bokmässan är du välkommen att njuta av musik, goa priser i baren och ljuvlig stämning. Alla är välkomna med eller utan mässbiljett!

Hör Louise Boije af Gennäs framföra nya boken Stjärnfall live. Det blir musik och litteratur kombinerat på ett nytt sätt. Louise sjunger själv i bandet som leds av gitarristen Richard Krantz. Gästerna kommer få höra berättelsen ur ett musikaliskt perspektiv där kända låtar som omsorgsfullt valts ut av författaren själv, på så vis har boken även ett soundtrack. Låtarnas texter relateras på ett eller flera sätt till bokens handling. Bland låtvalen finns Bruce Springsteen, Paul McCartney, Stevie Nicks, Lustans Lakejer, Kent, Carly Simon, Billy Idol, Fleetwood Mac med flera.

Var: Twentyfourseven, plan 1 Gothia Towers.
När: Tors 22:e september, 17.30 – 20.30

 

Välkomna!

Prenumerera på Bokmässans nyhetsbrev

Anmäl dig här