Första namnen klara till Crimetime Göteborg!

Vi kan nu stolt presentera de första namnen som är klara för årets upplaga av Crimetime Göteborg under Bokmässan den 28–29 september 2019.

Möt de bokaktuella författarna Anne Holt (En grav för två), Christoffer Carlsson (Järtecken), Camilla Läckberg (En bur av guld)  och Michael Hjorth/Hans Rosenfeldt (En högre rättvisa). Hör dem tala om livet, skrivandet, sina aktuella böcker och spännande teman i samtal ledda av kunniga moderatorer.

Fler namn avslöjas under våren! Det fullständiga programmet till Crimetime Göteborg presenteras den 14 juni.

Psst! Få en försmak – håll utkik i våra kanaler på Facebook och Instagram för miniintervjuer med de medverkande författarna och för inspiration och kampanjer.
@crimetimegöteborg

Om författarna
Anne Holt är en rutinerad kriminalförfattare som är hyllad av kritiker och älskad av läsarna. Sedan debuten med Blind gudinna 1997, har hon sålt 2,3 miljoner böcker bara i Sverige. Hon har mottagit en lång rad priser både i hemlandet Norge och utomlands. Anne Holt är utbildad jurist och har tidigare arbetat både som polis, journalist och justitieminister i Norge.

Christoffer Carlsson, född och uppvuxen i Halmstad, är doktor i kriminologi och författare. Christoffer Carlsson är mest känd för sin uppmärksammade romankvartett om polisen Leo Junker. Böckerna har hyllats av såväl läsare som recensenter. För Den osynlige mannen från Salem belönades han med Svenska Deckarakademins pris för årets bästa svenska kriminalroman 2013.

Camilla Läckberg är civilekonomen som bytte karriär och blev Europas deckardrottning. Hon har skrivit tio böcker i Fjällbackaserien och gett ut sex barnböcker om Super-Charlie. Hittills har böckerna i Fjällbackaserien kommit ut i över 60 länder och sålts i över 22 miljoner exemplar. Camilla Läckberg är under våren aktuell med en helt annan bok, En bur av guld, som släpps simultant i hela världen den 11 april.

Hjort Rosenfeldt är en svensk författarduo bestående av Michael Hjorth och Hans Rosenfeldt. Den framgångsrika serien om kriminalpsykologen Sebastian Bergman och kollegerna på Riksmord är såld till 30 länder, och har sålt i över 4 miljoner exemplar i världen. Duon är aktuell med En högre rättvisa, den sjätte boken i serien.

 

Prenumerera på Bokmässans nyhetsbrev

Anmäl dig här