Om Bokmässan Play

Bokmässan 2021 är en hybridmässa med bokförsäljning och studiosamtal inför sittande publik på Svenska Mässan i Göteborg, som även direktsänds på vår play-tjänst, Bokmässan Play.

Bokmässan 2021 är en hybridmässa med bokförsäljning och studiosamtal inför sittande publik på Svenska Mässan i Göteborg, som även direktsänds på vår play-tjänst, Bokmässan Play.

Bokmässan Play gör det möjligt för dig att besöka oss var du än är – från soffan, kontoret eller landet, du kan titta ensam eller tillsammans med hela bokcirkeln, och varför inte ordna ett eget montermingel i vardagsrummet? Bänka dig framför direktsändning under fyra späckade mässdagar, eller titta i efterhand – du behöver inte välja utan kan ta del av hela programmet!

Så funkar Bokmässan Play

Gå till listan över alla programpunkter och klicka på det program du vill se, så hittar du videospelaren längst upp på sidan. Efter att ett program har sänts live tar det 10-15 minuter innan du kan se det i efterhand. Programmen ligger kvar t.o.m. den 31 december 2021.

Du måste ha en biljett och vara inloggad för att ta del av programmet.

Här köper du biljett till Bokmässan Play >>

I samband med köpet blir du ombedd att skapa ett konto (eller logga in på ditt konto från i fjol). Med ditt konto kan du sedan logga in via din dator, mobil eller surfplatta.

Här loggar du in till Mina sidor >>

Aktivera konto – För dig som redan köpt studiobiljett
Du som har en studiobiljett behöver först aktivera ditt konto. Följ instruktionerna i det bekräftelsemail som du fick när du gjorde ditt köp. Mailet skickades till den mailadress som du angav vid köptillfället och innehåller all information som du behöver för att ta del av Bokmässan Play.

Har du inte tillgång till ditt bekräftelsemail, kontakta [email protected]

Tekniska rekommendationer
För PC och Android rekommenderar vi Chrome som webbläsare och för Mac/iOS-användare Chrome, Firefox eller Safari. Windows 10-användare kan också prova Edge Chromium.
Är du osäker på om din webbläsare är uppdaterad kan du gå in på www.whatismybrowser.com