Om Bokmässan Play

Bokmässan den 23–26 september 2021 blir ett hybridevent med studiosamtal inför sittande publik på Svenska Mässan i Göteborg, som även direktsänds på vår play-tjänst, Bokmässan Play.

Har du inte möjlighet att komma till Svenska Mässan och delta som studiopublik? Bokmässan Play gör det möjligt för dig att besöka oss var du än är – från soffan, kontoret eller landet, du kan titta ensam eller tillsammans med hela bokcirkeln, och varför inte ordna ett eget montermingel i vardagsrummet?

Bänka dig framför direktsändning under fyra späckade mässdagar, eller titta i efterhand – du behöver inte välja utan kan ta del av hela programmet!

Biljetter för åtkomst till Bokmässan Play släpps i maj. I slutet av april presenteras de första programmen för Bokmässan 2021. Hela programmet, som kommer att visas under årets Bokmässa den 23–26 september, presenteras den 24 augusti.

Om du vill kan du redan nu skapa en användarprofil under Mina sidor. I inloggat läge kan du favoritmarkera programpunkter i förväg, när programmet är släppt.

Tekniska rekommendationer
För PC och Android rekommenderar vi Chrome som webbläsare och för Mac/iOS-användare Chrome, Firefox eller Safari. Windows 10-användare kan också prova Edge Chromium.
Är du osäker på om din webbläsare är uppdaterad kan du gå in på www.whatismybrowser.com