Biljetter Bokmässan 2021

Köp en Play-biljett till Bokmässan 2021 och titta på alla program t.o.m. den 31 december 2021!

Köp en Play-biljett till Bokmässan 2021 och titta på alla program t.o.m. den 31 december 2021!

Köp din biljett till Play

Köp din biljett till Bokmässan Play för endast 395 kr inkl. moms. Den digitala accessen gäller en person och ger tillgång till allt innehåll på Bokmässan Play fr.o.m. 23 september t.o.m. 31 december 2021. Biljetten är personlig och knyts till ditt konto på bokmassan.se. Du betalar enkelt med kort eller Swish.

Köp 2–10 biljetter till Play

Om du har behov av att köpa biljetter till flera personer så gör du detta i vår shop för multiköp. Här kan du köpa Playbiljetter för upp till 10 personer. Den digitala accessen ger tillgång till allt innehåll på Bokmässan Play fr.o.m. 23 september t.o.m. 31 december 2021. Betalning kan göras med såväl kort som faktura.
Här kan du också köpa en enstaka biljett till Bokmässan Play och betala mot faktura.

Köp 10+ biljetter till Play

Om du har behov av att köpa fler biljetter än tio så gör du detta i vår shop för multiköp. Här kan du köpa Playbiljetter för över 10 personer. Den digitala accessen ger tillgång till allt innehåll på Bokmässan Play fr.o.m. 23 september t.o.m. 31 december 2021.
Betalning kan göras med såväl kort som faktura.

Licenser Skola och Organisationer

För dig som både vill ha rättigheterna att fr.o.m. 23 september t.o.m. 31 december 2021 titta på Bokmässan Play tillsammans med andra i grupp och ge möjlighet till alla individer i gruppen att även titta enskilt. Ex: skolor, intresseorganisationer, kommuner, fackföreningar, företag.

Läs mer och köp licens

Licenser Bokhandel och Bibliotek

Specialerbjudande för dig som vill sända Bokmässan Play till allmänheten i en bokhandel eller i ett bibliotek. Du kan sända hela programmet till dina kunder och besökare fr.o.m. Bokmässan startar den 23 september t.o.m. den 31 december 2021.

Läs mer och köp licens

Till dig som har kort och biljetter till Bokmässan köpta 2020

Här får du mer information om vad som gäller för dina köpta kort och biljetter till Bokmässan 2020.