Morgondagens mat

Beskrivning

Mat är en viktig fråga idag, men kanske ännu viktigare i framtiden. Många människor runt om i världen över engagerar sig för hållbara lösningar gällande produktion och konsumtion av mat. Inspireras av innovativa människor från världens olika hörn som arbetar med hållbart och ansvarsfullt entreprenörskap. Ni får till exempel ta del av en kokbok om hur man tillagar insekter.

Med det här seminariet vill Sida och SIANI skapa förståelse och kunskap kring innovativa och hållbara lösningar för livsmedelsförsörjning på lokal och global nivå, samt öka engagemanget för synergier mellan lokal utveckling, handel och bistånd inom svenskt utvecklingssamarbete.

Medverkande: Sofia Orrebrink (Sida), Madeleine Fogde (SIANI), Viktoria Åman (Universeum) och Selorm Kugbega (SIANI / SEI)
Samtalsledare: Amela Fific, utbildare.

Observera att samtalet förs på svenska och engelska.

Välkomna!

Biljett: Ingår i entrébiljetten.

torsdag / 26 sep / 2024
13:00-13:40
Beskrivning

Mat är en viktig fråga idag, men kanske ännu viktigare i framtiden. Många människor runt om i världen över engagerar sig för hållbara lösningar gällande produktion och konsumtion av mat. Inspireras av innovativa människor från världens olika hörn som arbetar med hållbart och ansvarsfullt entreprenörskap. Ni får till exempel ta del av en kokbok om hur man tillagar insekter.

Med det här seminariet vill Sida och SIANI skapa förståelse och kunskap kring innovativa och hållbara lösningar för livsmedelsförsörjning på lokal och global nivå, samt öka engagemanget för synergier mellan lokal utveckling, handel och bistånd inom svenskt utvecklingssamarbete.

Medverkande: Sofia Orrebrink (Sida), Madeleine Fogde (SIANI), Viktoria Åman (Universeum) och Selorm Kugbega (SIANI / SEI)
Samtalsledare: Amela Fific, utbildare.

Observera att samtalet förs på svenska och engelska.

Välkomna!

Biljett: Ingår i entrébiljetten.

Språk: Svenska
Arrangör: Sida, SIANI, Studiefrämjandet, Västra Götalandsregionen