Säkerhet på Bokmässan

Uppdaterad 2024-08-19

Bokmässan arrangeras på Svenska Mässan Gothia Towers, en mötesplats med många olika typer av arrangemang som mässor, kongresser och konferenser samt hotell och restauranger. Säkerhet och trygghet för våra besökare, utställare, gäster och medarbetare är alltid vår högsta prioritet.

Gedigen erfarenhet
Vi har en gedigen erfarenhet av kvalificerat säkerhetsarbete på vår mötesplats och väl fungerande rutiner för att hantera olika händelser och situationer. Vi har hög beredskap, god samverkan med berörda myndigheter och stor vana vid att hantera stora arrangemang. Säkerheten kan effektivt dimensioneras och anpassas efter förutsättningar och behov.

Robust säkerhetshantering
För Bokmässan har vi varje år en omfattande och robust säkerhetshantering i samverkan med Polisen, Säpo och andra berörda myndigheter. Trygghetsskapande och säkerhetshöjande åtgärder planeras och genomförs utifrån rådande läge. Vi har god vana vid att ta emot stora, välkända, publika gäster och erfarenhet av olika händelser och situationer som kräver olika nivåer av säkerhet.

Säkerhet på Bokmässan 2024
Säkerheten för våra besökare, utställare och medarbetare är vår högsta prioritet. Säkerhetsplaneringen inför Bokmässan sker alltid nära inpå evenemanget, och vi arbetar just nu med att fastställa de specifika regler och riktlinjer som kommer att gälla i år. Så snart vi har mer information tillgänglig kommer vi att publicera den här. Vi rekommenderar att du regelbundet besöker denna sida för uppdateringar om säkerhetsåtgärder.

Läs mer om säkerheten på Svenska Mässan Gothia Towers