Nu släpper vi programmet till Förskola på Bokmässan

14 June / 2024

två kvinnor framför scen och publik

Som ett led i Bokmässans stora program för kompetensutveckling för förskola och skola lanserade vi Förskolescenen till Bokmässan 2023. Nu tar vi ett steg framåt, och byter namn för att lyfta både ett program och en mötesplats för en viktig yrkesgrupp. Programmet till Förskola på Bokmässan är här.

Ta del av ett rikt program, specialkurerat av Bokmässan tillsammans med Sveriges Lärare, för kompetensutveckling med bredd och spets – i tidens stora frågor, och i de evigt intressanta. Från det mest taktila till digital kompetens, från kommunikation i stunden till litteratur och läsning – vi är stolta över att säga varmt välkomna att ta del av scenprogrammet för Förskola på Bokmässan idag.

Här hittar du programmet

Prenumerera på Bokmässans nyhetsbrev

Anmäl dig här