Välkommen till Seriestrippen!

13 July / 2018

Området för serier på Bokmässan blir större när Seriescenen får sällskap av Seriestrippen.

Nyhet för alla serieälskande besökare på Bokmässan! I år introduceras Seriestrippen, ett helt nytt område på mässgolvet för serier. Frossa i fanzine, böcker, tidningar och prints – presenterade av enskilda tecknare, förlag och serienätverk.

Området är beläget i A-hallen intill Seriescenen, monter A03:32, och samlar ett 20-tal tecknare runt 12 bord. Här möter besökarna tecknare för att ta del av deras alster och förstås, ha möjlighet att köpa med sig böcker hem.

Seriestrippen har utvecklats av Bokmässan i samarbete med Seriefrämjandet, Sveriges företrädare för tecknade serier, och Serieateljén, ett nätverk som samlar serietecknare i Göteborg.
– Det är fantastiskt roligt att se en idé bli verklighet och vi hoppas att serier kan fortsätta att växa sig större på Bokmässan. På Seriescenen i år blir det dessutom ett härlig program för både stora och små med namn som Ellen Ekman, David Liljemark, Ellen Greider, Jan Berglin, Kalle Lind samt Agnes Jakobsson och titlar som Handbok för superhjältar, Villfarelser och Vi kommer snart hem igen, säger Lisa Scott från Seriefrämjandet, projektledare för Seriescenen.

Läs Seriescenens program här. 
Varmt välkommen till Seriestrippen!

Prenumerera på Bokmässans nyhetsbrev

Anmäl dig här