Matt Haig kommer till Bokmässan

Den brittiske författaren Matt Haig besöker Bokmässan i september. 

På Bokmässan kommer Matt Haig att berätta mer om sitt författarskap och nya boken Historieläraren, som handlar om Tom Hazard – en till synes helt vanlig 41-åring som ruvar på en stor hemlighet. Det ingen vet är att han i själva verket har levt i hundratals år, då han bara åldras ett år vart 14:e år. Han är inte ensam – det finns fler på jorden som han, men de får inte under några som helst omständigheter avslöja sin gemensamma hemlighet.

Historieläraren har blivit unisont hyllad i hemlandet Storbritannien och kommer under året att filmatiseras med Benedict Cumberbatch i huvudrollen och som producent. Boken släpptes på svenska 8 mars (Bokförlaget Polaris).

Matt Haig är brittisk författare och journalist som skrivit en rad barnböcker och romanerna Skäl att leva och Människorna. Han har tilldelats en rad priser, bland annat The Blue Peter Book Award och the Smarties Book Prize, och hans böcker har översatts till 30 språk.

Röster om Historieläraren: 

  • ”Historieläraren är en vacker och nödvändig bok. Jag känner mig lyckligt lottad som har läst den. Den är magisk, fascinerande och bitvis väldigt sorglig.” /Marian Keyes
  • ”Matt Haig är fylld av empati för människan, han ser både ljuset och mörkret som ryms inom oss och han använder hela färgskalan I sina historier.” /Neil Gaiman
  • ”Matt Haig är häpnadsväckande.” /Stephen Fry

 

Köp din biljett till Bokmässan här. 

Prenumerera på Bokmässans nyhetsbrev

Anmäl dig här