Molnet – mötesplatsen för nya läromedel och digitalisering


Molnet är Bokmässans mötesplats för dig som vill lära dig mer om nya läromedel och digitalisering. Här utvecklas skola och lärande!

Molnet finns på plan 2 under Bokmässans alla fyra dagar. Området är en oas för utbildningssektorn och en självklar hemvist för lärare och rektorer – en plats att mötas och inspireras på för alla som är intresserade av frågor som rör lärande, lärmiljö och läromedel. Under Bokmässans lördag och söndag riktar sig programmet på Molnet Scen även mot föräldrar. Kom hit och ta del av diskussioner om allt från programmering och gamification i undervisningen till källkritik och hur skolan bäst möter nyanlända elever.

Läs hela programmet för Molnet här!

Molnet arrangeras i samarbete med framåtskridande aktörer som Adapt, Bonnier Education, Digilär, Gleerups, Kinnarps, Lärarnas Riksförbund, Natur & Kultur, NE, Sanoma Utbildning, Statens medieråd, Stiftelsen DIU, Studentlitteratur och Sveriges Kommuner och Landsting.

Prenumerera på Bokmässans nyhetsbrev

Anmäl dig här