Upplev äkta Ranelidelse – gift er på Bokmässan!

Bröllopsklockor kommer att ringa på Bokmässan i höst! Under årets mässa kommer författaren Björn Ranelid att utföra vigslar på plats i utställningshallarna.
– Att viga människor i kärlek på Bokmässan i Göteborg är större för mig än ett Nobelpris i litteratur, hälsar vigselförrättaren själv.

Det är under lördagen och söndagen på höstens Bokmässa som Björn Ranelid kommer att finnas på plats för att viga bröllopspar – mitt under pågående evenemang och vägg i vägg med de runt 800 utställare som finns på plats. Området Biblioteksloungen, belägen i D-hallen, görs i ordning och utsmyckas med blommor för att skapa en kärleksfull miljö.

De par som aspirerar på att gifta sig i denna unika inramning kan ansöka här, via Bokmässans hemsida. Några av dem kommer sedan att väljas ut för att bli vigda på plats av den svenske författaren. Ett bröllop i en helt egen liga, helt garanterat.

Låter det intressant?

Ansök så här: skriv ner några rader om dig och din käresta i ett mail – om er bakgrund och varför ni önskar gifta er på Bokmässan. Maila oss brevet på [email protected].

Blir ni utvalda får ni besked av oss senast den 7 augusti. Det är då upp till er att ordna med hindersprövning från Skatteverket så att ni kan ta med er dessa till vigseln. Bokmässan står för entrébiljetter för er samt två vittnen, som måste finnas på plats och vara över 18 år.

Lycka till och länge leve kärleken!

Prenumerera på Bokmässans nyhetsbrev

Anmäl dig här