Sophie Kinsella en av höstens gäster på Bokmässan

36 miljoner sålda böcker på 40 olika språk – i över 60 länder. Nu kommer den brittiska succéförfattaren Sophie Kinsella till Bokmässan med sin nya feelgoodroman Mitt (inte så) perfekta liv

Hon debuterade redan 1995 under sitt riktiga namn Madeleine Wickham – men det var under pseudonymen Sophie Kinsella som författarkarriären tog fart på riktigt. Med Shopaholic-serien och en rad fristående romaner har hon skördat stora framgångar världen över.

Miljontals sålda böcker senare gästar Sophie Kinsella Bokmässan med sin nya bok Mitt (inte så) perfekta liv som handlar om Katie Brenner, en Londonbo vars tillvaro ter sig helt perfekt – åtminstone enligt hennes instagram-flöde. Men vad döljer sig bakom alla perfekta snapshots?

Sophie Kinsellas medverkar i ett seminarium på Bokmässan, som pågår 28 september – 1 oktober på Svenska Mässan i Göteborg. Hela seminarieprogrammet omfattar runt 400 programpunkter och presenteras i sin helhet den 1 juni. Köp din biljett här!

Prenumerera på Bokmässans nyhetsbrev

Anmäl dig här