Prata med en psykolog på mässan

28 June / 2016

Psykologiscenenstor

Behöver du prata med en psykolog? Vid Psykologiscenen finns det i år kända psykologer som svarar enskilt på besökarnas frågor.

En av förra årets nyheter på Bokmässan var Psykologiscenen, som blev en omedelbar publikframgång. Den populära scenen – som arrangeras av Psykologiguiden, Natur & Kultur, SvD Idagsidan och tidskriften Modern Psykologi – är tillbaka på mässan i höst med många och intressanta programpunkter.
En nyhet för i år är att du som besökare kan få en enskild pratstund vid sidan av scenen med någon av psykologerna Anna Bennich Karlstedt (från bl.a. TV4 Nyhetsmorgon), Katarina Blom (författare till Lycka på fullt allvar), Allan Linnér (Radiopsykologen i P1) Martin Forster och Liria Ortiz (som båda svarar på läsarfrågor i DN).

I scenprogrammet medverkar bland andra författaren Niklas Rådström, som diskuterar sin senaste roman En Marialegend med Allan Linnér; Alfons Åbergs skapare Gunilla Bergström berättar, i samtal med Martin Forster, om hur hennes böcker används i välkomnandet av flyktingbarn i Sverige; författaren, skribenten och podd-profilen Alex Schulman samtalar med Liria Ortiz om sin självbiografiska bok Glöm mig, där han beskriver den problematiska relationen till sin alkoholiserade mor och det vuxna jagets desperata strävan efter försoning.

Psykologiscenen, hela programmet

Foto: Anna Bennich Karlstedt och Allan Linnér.

Prenumerera på Bokmässans nyhetsbrev

Anmäl dig här