Arkiv 2022
Denna sida visar ett arkiverat innehåll från tidigare år.

Svensk gastronomi - en internationell succé

Beskrivning

Så sent som på 1950-talet kunde Sverige beskrivas som ett gastronomiskt u-land. I dag anländer läckergommar från världens alla hörn för att uppleva vårt kök. Hur kunde denna förändring ske så kvickt? HörCarl Jan Granqvist och Karsten Thurfjell i ett samtal, med utgångspunkt i boken Swedish gastronomy – a global success.

Biljett: Ingår i entrébiljetten.

Arkiv
Presenterades 2022
fredag / 23 sep / 2022
11:00-11:20
Beskrivning

Så sent som på 1950-talet kunde Sverige beskrivas som ett gastronomiskt u-land. I dag anländer läckergommar från världens alla hörn för att uppleva vårt kök. Hur kunde denna förändring ske så kvickt? HörCarl Jan Granqvist och Karsten Thurfjell i ett samtal, med utgångspunkt i boken Swedish gastronomy – a global success.

Biljett: Ingår i entrébiljetten.

Arrangör: Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB