#meg18 – Bokmässans forum för mediefrågor

Mediedagarna i Göteborg – Meg – är Sveriges viktigaste mötesplats för mediefrågor. Här möts beslutsfattare inom media, näringsliv, akademi och politik. 2018 integreras Meg i Bokmässan och får ett eget område i F-hallen på plan 2. Bokmässans biljetter gäller som inträde.

Meg är Sveriges viktigaste mötesplats för mediefrågor – och för utforskandet av skärningspunkten mellan media, marknad, akademi och politik. Ett forum där entreprenörer, journalister, kommunikatörer och mediechefer möter politiker och digitala framtidsspanare i transformerande diskussioner om publicistiska frågor, demokrati, ny forskning, teknologi och affärsmodeller i samtidens och framtidens medielandskap. Ett exklusivt, tvådagars seminariespår där besökaren får möjlighet att både utmanas och inspireras, och två tillhörande scener med fullspäckade program.

2017 arrangerades Meg för sjätte gången på Svenska Mässan i Göteborg och hölls för första gången i anslutning till Bokmässan. 2018 återvänder Meg som ett helintegrerat spår och blir Bokmässans självklara forum för mediefrågor. Meg18 pågår 27-28 september och kommer att vara beläget på plan 2, i F-hallen.

Meg är Bokmässans självklara forum för mediefrågor. Följ arbetet med årets program på meg.se!