Två feelgood-giganter på samma plats


Två av världens största feelgood-författarinnor möts i ett exklusivt samtal på Bokmässan i höst. Nu ansluter Jenny Colgan till seminarieprogrammet, bland annat i ett samtal med Sophie Kinsella.

Bokmässan har tidigare berättat att Sophie Kinsella är en av höstens gäster – och nu är det klart att Jenny Colgan, en annan gigant i feelgood-genren, också kommer till Göteborg 28 september – 1 oktober. Tillsammans möts de i ett samtal om att beskriva sin samtid utifrån den vanliga människan, under rubriken Afternoon Tea med Jenny & Sophie. Två av världens största feelgood-drottningar på samma plats, alltså.

Jenny Colgan drabbade Sverige 2015 med sin sötsalta roman Det lilla bageriet på strandpromenaden, och fick genast en stor och hängiven läsarskara. Nu är hon aktuell med en ny bok om bibliotekarien Nina Redmond, som blir arbetslös och beslutar sig för att starta eget: en bokhandel på hjul. Första boken i serien, Den lilla bokhandeln runt hörnet, har precis släppts på svenska. Jenny Colgan har tidigare gästat Bokmässan 2004.

Köp din biljett här.

Prenumerera på Bokmässans nyhetsbrev

Anmäl dig här