Prinsessan Märtha Louise gästar Bokmässan


Bokmässan får kunglig glans i höst när norska prinsessan Märtha Louise gästar mässan. Tillsammans med författaren Elisabeth Nordeng kommer hon att finnas på plats för att presentera sin nya bok Född sensitiv och diskutera högkänslighet utifrån sina personliga erfarenheter.

Född sensitiv går på djupet med begreppet högkänslighet, ett medfött personlighetsdrag som innebär en djup mottaglighet för sinnesintryck. Begreppet myntades av den amerikanska forskaren och psykoterapeuten Elaine N. Aron på 90-talet.

Prinsessan Märtha Louise debuterade som författare redan 2001, då som medförfattare till boken Underveis som kom ut i samband med prinsessans 30-årsdag.
Född sensitiv kommer på svenska den 1 november men finns på Bokmässan en dryg månad innan dess officiella release. Författarna kommer också signera böcker efter sitt seminarium Högkänslig – på gott och ont, söndag 1 oktober klockan 14.00.

Prenumerera på Bokmässans nyhetsbrev

Anmäl dig här