5 nyheter på Bokmässan 2017


Mat & Trädgård flyttar till E-hallen.

Bokmässan 2017 bjuder på en rad nyheter för dig som besöker oss. Här listar vi fem av dem. 

 1. Café Skriva
  Ett område för dig som älskar att skriva själv. Här utlovas ett späckat program fullt av inspiration, handfasta råd och hantverkstips direkt från proffsen, oavsett vad du skriver! Arrangeras i samarbete med Tidningen Skriva.
 2. Barnsalongen
  Ett spår i programmet med seminarier bara för barn! Under bokmässans söndag bjuds alla barn in till samtal och workshops med våra mest populära barnboksförfattare och illustratörer. Vuxna är bara välkomna i barns sällskap!
 3. Mat & Trädgård flyttar till E-hallen
  En av Bokmässans mest omtyckta avdelningar, Mat & Trädgård, får ny placering på årets mässa. Ny plats blir i stället E-hallen på plan 1 (med fönster ut mot Skånegatan). Även här kommer årets teman om bildning och Finland att synas, bland annat med en bildningsstig och en bastu (!) i anslutning till entrén.
 4. Debattscenens återkomst
  Scenen för het debatt är tillbaka på Bokmässan. Dagsaktuella frågor samsas med brännande debattämnen och filosofiska frågeställningar på denna scen, belägen i K-foajén. Kom hit och diskutera!
 5. Meg – Bokmässans forum för mediefrågor
  I år ligger vårt systerprojekt, Mediedagarna i Göteborg, i anslutning till Bokmässan. Här möts media, näringsliv, akademi och politik för att diskutera dagens stora mediefrågor. Under Bokmässans torsdag, 28 september, överlappar evenemangen varandra, och då kan du ta del av Meg på t ex Mediescenen i K-foajen.

Prenumerera på Bokmässans nyhetsbrev

Anmäl dig här