Studiobiljetter

Frågor om studiobiljetter: kontakta [email protected] För allmänna biljettfrågor: kontakta [email protected]

Frågor om studiobiljetter: kontakta [email protected] För allmänna biljettfrågor: kontakta [email protected]

Nu har vi släppt studiobiljetter till Bokmässan! Begränsat antal.

I år arrangeras Bokmässan som en hybridmässa med bokförsäljning och studiosamtal som spelas in på Svenska Mässan i Göteborg och sänds på Bokmässan Play. Antalet besökare är begränsat.

Missa inte chansen att ta del av detta alldeles unika evenemang! Upplev seminarier och författarsamtal live på plats, köp böckerna som diskuteras i programmet och ät och drick gott i våra restauranger på Svenska Mässan Gothia Towers!

Studiobiljetten inkluderar:

  • entré till Bokmässan på Svenska Mässan i Göteborg valfri dag (torsdag, fredag, lördag eller söndag)
  • möjligheten att göra mässfynd hos bokhandlare på plats och få böcker signerade
  • möjligheten att delta som sittande publik och uppleva seminarier och scensamtal LIVE under vald dag (programpunkterna sker i studior som byggts upp på mässgolvet samt i ordinarie seminariesalar)
  • en digital access till Bokmässan Play till och med den 31 december (värde 395 kr)
  • en entrébiljett till Bokmässan 2022 (värde ca 250 kr)

Kostnad: 995 kr/dag

CRIMETIMEPAKET:
Crimetime, Nordens största deckarfestival, arrangeras lördag och söndag på Bokmässan. Crimetimeprogrammet ingår i år i studiobiljetten och kräver inget särskilt pass, däremot kräver Crimetime tilläggsaktiviteter en extra biljett. Crimetime Afternoon Tea arrangeras på fredagen och Crimetime By Night arrangeras på lördagen.
Biljetterna till Crimetimes tilläggsaktiviteter säljs tillsammans med studiobiljett vald dag som ett paketpris (studiobiljett lördag eller söndag 995 kr och sedan väljer du till Crimetime Afternoon tea (fredag) eller Crimetime By Night (lördag) för 250 kr/aktivitet).
Dessa kombinationer finns:
Studiobiljett lördag + Crimetime Afternoon Tea fredag = 1 245 kr
Studiobiljett lördag + Crimetime by night lördag = 1 245 kr
Studiobiljett söndag + Crimetime Afternoon Tea fredag = 1 245 kr
Studiobiljett söndag + Crimetime by night lördag = 1 245 kr
Läs mer om Crimetime >>

Köp studiobiljetter      Biljetter Bokmässan Play

Frågor om studiobiljetter, kontakta [email protected]

Vilken dag/dagar ska du välja?
Indelningen är densamma som under ett normalår på Bokmässan. På torsdagen och fredagen hittar du det program som särskilt vänder sig till skola och bibliotek – men här finns också som vanligt enormt många andra spännande programpunkter för dig som gillar läsning och böcker generellt. Helgens program har ett allmänt och brett litteraturfokus, här hittar du stora författarnamn inom olika genrer och även Sveriges största deckarfestival Crimetime.
Oavsett vilken dag du väljer kan du ta del av hela programmet på Bokmässan Play ända till den 31 december – det ingår i studiobiljetten. Bokmässans program för 2021 släpps i sin helhet den 24 augusti.

Mariaplans bokhandel, Lohrs Pocket MedMera och Bokskåpet finns på plats för att sälja de böcker som presenteras i programmet. På Bokmässan Play är det Adlibris som står för försäljningen.