Arkiv 2022
Denna sida visar ett arkiverat innehåll från tidigare år.

Så blir vi lurade av livsmedelsindustrin

Beskrivning

Varför blir vi lurade varje gång vi går in i en mataffär? Varför tar livsmedelsindustrin bort det vi mest av allt behöver i maten och lägger till onödigt fyllnadsmaterial? I bästsäljaren Ett sötare blod undersökte Ann Fernholm vad socker gör med våra kroppar. I nya Fejkmaten tar hon ett helhetsgrepp på livsmedelsindustrin och svarar på varför vi fyller våra kroppar med förtjockningsmedel, sötningsmedel, aromer och färgämnen. Och vad vi kan göra åt det.

Biljett: Ingår i entrébiljetten.

Arkiv
Presenterades 2022
lördag / 24 sep / 2022
13:00-13:20
Beskrivning

Varför blir vi lurade varje gång vi går in i en mataffär? Varför tar livsmedelsindustrin bort det vi mest av allt behöver i maten och lägger till onödigt fyllnadsmaterial? I bästsäljaren Ett sötare blod undersökte Ann Fernholm vad socker gör med våra kroppar. I nya Fejkmaten tar hon ett helhetsgrepp på livsmedelsindustrin och svarar på varför vi fyller våra kroppar med förtjockningsmedel, sötningsmedel, aromer och färgämnen. Och vad vi kan göra åt det.

Biljett: Ingår i entrébiljetten.

Arrangör: Natur & kultur