Aktiva rabattkode
Så blir vi lurade av livsmedelsindustrin
Varför blir vi lurade varje gång vi går in i en mataffär? Varför tar livsmedelsindustrin bort det vi mest av allt behöver i maten och lägger till onödigt fyllnadsmaterial? I bästsäljaren Ett sötare blod undersökte Ann Fernholm vad socker gör med våra kroppar. I nya Fejkmaten tar hon ett helhetsgrepp på livsmedelsindustrin och svarar på varför vi fyller våra kroppar med förtjockningsmedel, sötningsmedel, aromer och färgämnen. Och vad vi kan göra åt det.
Biljett: Ingår i entrébiljetten.
Varför blir vi lurade varje gång vi går in i en mataffär? Varför tar livsmedelsindustrin bort det vi mest av allt behöver i maten och lägger till onödigt fyllnadsmaterial? I bästsäljaren Ett sötare blod undersökte Ann Fernholm vad socker gör med våra kroppar. I nya Fejkmaten tar hon ett helhetsgrepp på livsmedelsindustrin och svarar på varför vi fyller våra kroppar med förtjockningsmedel, sötningsmedel, aromer och färgämnen. Och vad vi kan göra åt det.
Biljett: Ingår i entrébiljetten.