Arkiv 2022
Denna sida visar ett arkiverat innehåll från tidigare år.

Matkärlek, kreativitet och hållbarhet

Beskrivning

För flera år sedan lämnade Stephanie Verstift sitt arbete som strategisk konsult i Holland för ett liv på den småländska landsbygden. Som köksmästare på restaurangen på ett av Sveriges mest älskade retreatcenter kunde hon hänge sig åt hållbar utveckling och kreativitet och skapa ett grönt och smaksäkert kök. Mundekulla samlar människor från hela världen som delar kärleken till natur, musik, personlig utveckling, mindfulness och utsökt och hållbar mat. Här delar Stephanie Verstift med sig av sina tankar om cirkulär gastronomi. God mat behöver inte vara komplicerad. Den enklaste maten är oftast den godaste och du behöver inte vara utbildad kock. Allt du behöver är dina händer, ditt hjärta, din hjärna, din nyfikenhet och ett kök!
Moderator: Anders Sjöqvist, förläggare.

Biljett: Ingår i entrébiljetten.

Arkiv
Presenterades 2022
söndag / 25 sep / 2022
10:30-10:50
Beskrivning

För flera år sedan lämnade Stephanie Verstift sitt arbete som strategisk konsult i Holland för ett liv på den småländska landsbygden. Som köksmästare på restaurangen på ett av Sveriges mest älskade retreatcenter kunde hon hänge sig åt hållbar utveckling och kreativitet och skapa ett grönt och smaksäkert kök. Mundekulla samlar människor från hela världen som delar kärleken till natur, musik, personlig utveckling, mindfulness och utsökt och hållbar mat. Här delar Stephanie Verstift med sig av sina tankar om cirkulär gastronomi. God mat behöver inte vara komplicerad. Den enklaste maten är oftast den godaste och du behöver inte vara utbildad kock. Allt du behöver är dina händer, ditt hjärta, din hjärna, din nyfikenhet och ett kök!
Moderator: Anders Sjöqvist, förläggare.

Biljett: Ingår i entrébiljetten.

Arrangör: Bazar