Aktiva rabattkode
Mat på bordet – nu och i framtiden?
Hur behöver vi förändra vår matproduktion för att begränsa klimatutsläppen? Vad kan vi äta för att maten ska räcka till alla i en fossilfri framtid? Panelsamtal om jordbrukets klimatomställning – den senaste forskningen, innovationer, och vårt ansvar som konsumenter. Medverkande: Johan Rockström, Potsdaminstitutet, Helen Rosengren, Lantbrukarnas riksförbund, Jessica Johansson, Svensk Kolinlagring, Jan Bertoft, Sveriges konsumenter och Karim Jebari, Institutet för framtidsstudier. Moderator: Fredrik Moberg, Stockholm Resilience Centre.
Biljett: Ingår i entrébiljetten.
Hur behöver vi förändra vår matproduktion för att begränsa klimatutsläppen? Vad kan vi äta för att maten ska räcka till alla i en fossilfri framtid? Panelsamtal om jordbrukets klimatomställning – den senaste forskningen, innovationer, och vårt ansvar som konsumenter. Medverkande: Johan Rockström, Potsdaminstitutet, Helen Rosengren, Lantbrukarnas riksförbund, Jessica Johansson, Svensk Kolinlagring, Jan Bertoft, Sveriges konsumenter och Karim Jebari, Institutet för framtidsstudier. Moderator: Fredrik Moberg, Stockholm Resilience Centre.
Biljett: Ingår i entrébiljetten.