Arkiv 2022
Denna sida visar ett arkiverat innehåll från tidigare år.

Mat på bordet – nu och i framtiden?

Beskrivning

Hur behöver vi förändra vår matproduktion för att begränsa klimatutsläppen? Vad kan vi äta för att maten ska räcka till alla i en fossilfri framtid? Panelsamtal om jordbrukets klimatomställning – den senaste forskningen, innovationer, och vårt ansvar som konsumenter. Medverkande: Johan Rockström, Potsdaminstitutet, Helen Rosengren, Lantbrukarnas riksförbund, Jessica Johansson, Svensk Kolinlagring, Jan Bertoft, Sveriges konsumenter och Karim Jebari, Institutet för framtidsstudier. Moderator: Fredrik Moberg, Stockholm Resilience Centre.

Biljett: Ingår i entrébiljetten.

Arkiv
Presenterades 2022
söndag / 25 sep / 2022
13:30-14:15
Beskrivning

Hur behöver vi förändra vår matproduktion för att begränsa klimatutsläppen? Vad kan vi äta för att maten ska räcka till alla i en fossilfri framtid? Panelsamtal om jordbrukets klimatomställning – den senaste forskningen, innovationer, och vårt ansvar som konsumenter. Medverkande: Johan Rockström, Potsdaminstitutet, Helen Rosengren, Lantbrukarnas riksförbund, Jessica Johansson, Svensk Kolinlagring, Jan Bertoft, Sveriges konsumenter och Karim Jebari, Institutet för framtidsstudier. Moderator: Fredrik Moberg, Stockholm Resilience Centre.

Biljett: Ingår i entrébiljetten.

Arrangör: Stockholm Resilience Centre och Tankesmedjan Global Utmaning via programmet FAIRTRANS – Rättvis omställning till ett fossilfritt samhälle. Finansieras av Mistra och Formas