Arkiv 2022
Denna sida visar ett arkiverat innehåll från tidigare år.

Ägg – huvudingrediens i många av de godaste rätterna som finns

Beskrivning

Kocken och matskribenten Tove Nilsson har skrivit en hel bok om den råvara hon gillar bäst: Ägg – recept & teknik som nu kommit i nyutgåva med ännu fler recept. Här blir det tekniktips och smakprov. Programledare:Siri Barje.

Biljett: Ingår i entrébiljetten.

Arkiv
Presenterades 2022
fredag / 23 sep / 2022
13:30-13:50
Beskrivning

Kocken och matskribenten Tove Nilsson har skrivit en hel bok om den råvara hon gillar bäst: Ägg – recept & teknik som nu kommit i nyutgåva med ännu fler recept. Här blir det tekniktips och smakprov. Programledare:Siri Barje.

Biljett: Ingår i entrébiljetten.

Arrangör: Natur & kultur