#meg17 – Bokmässans forum för mediefrågor

Mediedagarna i Göteborg – Meg – är Sveriges viktigaste mötesplats för mediefrågor. Här möts beslutsfattare inom media, näringsliv, akademi och politik. I år ligger Meg i anslutning till Bokmässan, 27-28 september.

ScrollDownArrow
ScrollDownArrow

Meg är ett unikt forum för idéutbyten och samtal som spänner över områden som det fria ordet, digital utveckling och samtidsforskning. I år arrangeras Meg för sjätte gången, och då i anslutning till Bokmässan. 

Nya trender och buzzwords kommer och går. Den enda konstanten man kan räkna med är förändring. Därför är Meg nutidsfokuserat med blicken i framtiden. Kunskapsintensiva seminarier och oväntade möten lyfter samtal om de viktigaste mediefrågorna som är aktuella just nu. Utöver seminarieprogrammet erbjuds en unik mötesplats för både formella och informella möten i Medieloungen.

Jobbar du med media, kommunikation, marknad eller journalistik vill du inte missa Meg17. Köper du en Meg-biljett får du dessutom Bokmässans 4-dagars seminariekort på köpet. Läs hela programmet och köp din biljett på meg.se!