Skolspåret

Skolspåret består av ett urval seminarier ur Bokmässans ordinarie program på torsdagen och fredagen, speciellt utvalda för dig som arbetar inom skola och utbildning. För att lyssna till dessa seminarier behöver man Skolspårskort eller seminariekort (se fliken ”Seminariekort”).
Köp Skolspårskort 1–10 personer
Skolspårskortet finns som tvådagarskort eller endagskort för torsdag resp fredag. Entré till Bokmässan ingår i kortet. Skolspårskortet är personligt och gäller endast den person vars namn står på kortet.

Skolspårskort 1–10 personer
Torsdag: 990 kr
Fredag: 990 kr
2 dagar (torsdag och fredag): 1 690 kr

Skolspårskort fler än 10 personer  (Länk för gruppköp fler än 10 personer publiceras inom kort)
Torsdag: 790 kr
Fredag: 790 kr
2 dagar (torsdag och fredag): 1 290 kr

Avbokning
Köpet är bindande. Beställda kort/biljetter kan inte återlämnas. Ditt kort/biljett kan överlåtas till annan person, kontakta Meetx för namnbyte, [email protected]
Om du som besökare har köpt entrébiljett eller seminariekort till Bokmässan 2020, eller funderar på att göra så, kommer ditt köp att gälla för Bokmässan 2021 om Bokmässan 2020 inte skulle ha möjlighet att genomföras med anledning av Covid-19. Alternativt kan du välja att få tillbaka pengarna. Vid Plan B får vi be om att återkomma om det skulle bli en möjlighet att köpa biljett till de samtal som vi arrangerar.
Information om Covid-19 och Plan B >>

Frågor?
Kontakta [email protected]

 

Tillbaka till Kort & Biljetter