Bokmässan Play-biljetter

Bänka dig framför direktsändning under fyra späckade mässdagar, eller titta i efterhand. Bokmässan Play är Bokmässans play-tjänst, som du kan besöka var du än är – från soffan, kontoret, eller landet. Här kan du se ett urval av årets seminarier när, var och hur du vill.

Play-biljetten är personlig och knyts till din användarprofil på bokmassan.se. Genom användarprofilen har du tillgång till Play-programmet till och med den 31 december 2022.
I inloggat läge kan du skapa ett personligt schema i förväg.

Pris: 295 kr
Storköp: vid fler än 100 accesser 245 kr/st
Köp 1 access >>        Gruppköp 2–10 accesser >>        Gruppköp 11–200 accesser >>
Köp av 1 access: Skapa först ett kostnadsfritt konto eller logga in på det konto du redan har. Köpet sker efter inloggning på kontot.

PLAYLICENS SKOLA OCH ORGANISATIONER
Du kanske jobbar som skolledare och vill titta tillsammans med lärarlaget? Eller jobbar som lärare och vill titta med dina elever? Kanske jobbar du på en kommun eller ett företag, och vill kompetensutveckla dina chefer eller medarbetare?
Läs mer om Playlicenser till skola och organisationer >>

PLAYLICENS BOKHANDEL OCH BIBLIOTEK
Är du bokhandlare eller arbetar du i bibliotek? Vill du kunna sända hela programmet på Bokmässan Play till dina kunder och besökare när du vill, från och med Bokmässan startar den 22 september till och med den 31 december 2022?
Med vår speciallicens riktad mot bokhandel och bibliotek kan du till ett mycket förmånligt pris köpa rättigheten att visa Bokmässan Play i en bokhandel eller i ett bibliotek till allmänheten.
Läs mer om Playlicenser till bokhandel och bibliotek >>

AVBOKNING
Köpet är bindande. Beställda biljetter kan inte återlämnas.

FRÅGOR OM BOKMÄSSAN PLAY? 
Kontakta [email protected]