Crimetime Göteborg 26–27 september 2020

Köp Crimetimepass
På söndagen ingår alla seminarier på Bokmässan – även Crimetimes – i entrébiljetten, men för att ta del av lördagens Crimetime-seminarier behöver du ett Crimetimepass eller ett Seminariekort.

Crimetimepasset gäller för två dagar, 26–27 september, och ger tillträde till Crimetimes seminarier och scenprogram. Entré till Bokmässan på lördagen och söndagen med utställning och övriga scenprogram ingår också. Dessutom får du en lyxig goodiebag, värde 500 kr. Crimetimepasset är personligt och gäller endast den person vars namn står på kortet.
Pris: 600 kr, inkl moms.

Avbokning
Köpet är bindande. Beställda kort/biljetter kan inte återlämnas. Ditt kort/biljett kan överlåtas till annan person, kontakta Meetx för namnbyte, [email protected]
Om du som besökare har köpt entrébiljett eller seminariekort till Bokmässan 2020, eller funderar på att göra så, kommer ditt köp att gälla för Bokmässan 2021 om Bokmässan 2020 inte skulle ha möjlighet att genomföras med anledning av Covid-19. Alternativt kan du välja att få tillbaka pengarna. Vid Plan B får vi be om att återkomma om det skulle bli en möjlighet att köpa biljett till de samtal som vi arrangerar.
Information om Covid-19 och Plan B >>

Frågor?
Kontakta [email protected]

 

Tillbaka till Kort & Biljetter