Utställare

Zentrab

Plats: A01:30
Zentrab
Representerat företag visas med en bock
Laddar ...
Inget resultat

Beskrivning

MÖT MOHA FRIKRAFT!


Bokpremiär för Stark & Sårbar, femte självbiografiska boken i serien Synlig fast osynlig

Bokserien ger dig som läsare inblick i Moha Frikrafts upplevelser och ger exempel på hur hon har blivit bemött. Moha har tre diagnoser: cp-skada, adhd och autism. Hon lever med assistenter, dygnet runt. Med sina personliga och lättlästa böcker delger Moha Frikraft berättelser från sin verklighet. Hon synliggör det osynliga och visar att allt är möjligt! Hennes förhoppning är också att skapa en större förståelse för människans olikheter, oavsett hur de till exempel pratar eller ser ut. Moha verkar för att skapa ett samhälle där människors olikheter berikar på deras unika vis, inte så som andra tror eller vill att de ska vara.

Se Moha Frikraft i Nyhetsmorgon på TV4!Tidigare har författaren gett ut:

Fri i otryggheten

Moha beskriver syftet med den fjärde boken så här:"Jag vill visa vad som sker på riktigt! Mitt mål är att sprida kunskap och öppna upp samhällets ögon. Jag vet att jag endast kan förmedla mina egna livserfarenheter, mina åsikter och detta är ett sätt för mig att bidra med kunskap. Jag skriver om ett förhållningssätt som kallas lågaffektivt bemötande och vad som kan hända i verkligheten för en person med synliga och osynliga funktionsvariationer."

Jag är inget UFO

I den tredje boken berättar Moha Frikraft hur hon lever med cp-skada, adhd och autism samt vad som sker i möten mellan henne och människor. Syftet med boken är att minska värderingar och öka kunskap.

I svaghetens styrka

Moha Frikrafts andra bok handlar om hennes osynliga diagnoser: adhd och autism. Hon synliggör vad som sker inuti henne, samtidigt som hon ger verktyg och exempel på hur assistenter och andra personer kan agera för att undvika kaos, missförstånd och stress.
En dotters tankar om sina ”pappor”Debutboken handlar om uppväxten och känslan av övergivenhet, både fysiskt och psykiskt. Samt medberoendeproblematik och hur hon kom igenom den, genom att hitta sin kraft.

Varmt välkommen!www.zentrab.se