TiraTiger Förlag

  • Plats: A01:52

Beskrivning

Nyheter från monter A01:52.
I år presenterar TiraTiger Förlag flera nya författare och nya titlar.
KG Johansson har publicerat Beatrice och uppföljaren Ett slags frihet.
Stewe Lundin om Beatrice: Tycks aldrig få nog av att läsa den här författarens romaner, och rekommenderar dem såklart alltid till alla andra bokläsare, gång på gång… så även nu ännu en gång.😊
btj om Ett slags frihet: Precis som i Beatrice spelar “noisyn” en viktig roll, den apparat som gör det möjligt att läsa andras känslor och tankar. Men hur likriktade blir vi när vi försöker anpassa oss efter alla andra? Och hur lättstyrda? KG Johansson fångar som vanligt sina läsare, språket är tydligt och medryckande. De existentiella frågorna är relevanta och karaktärerna känns trovärdiga.
AR Yngve har publicerat Rex Omega om en framtida svensk kung.
Cecilia Wennerström skriver om Rex Omega:
Ett diktatoriskt EU, ett dränkt Holland, en svensk kung som drömmer om att abdikera, rymdkolonisation, supervapen och maktlystna politiker – det är bara några av inslagen i A.R. Yngves satiriska och idérika framtidsroman. Mycket roande och snabbrörlig läsning!
AR Yngve kommer att finnas i monter A01:52 lördag och söndag 28-29/9 för att signera och på Sveroks scen söndag kl. 10.
Tora Greve utkommer med Asteroiden till Bokmässan. En asteroid dyker upp vid Uranus och ett par doktorander upptäcker att den är på kollisionskurs med deras planet. Myndigheterna försöker undanhålla sanningen, men rykten sprids och en UFO-grupp påstår att de fått kontakt med en varelse som heter Orthon. Hans uppgift är att rädda världen, men är människorna verkligen beredda på vad det innebär?
Lansering och signering fredag 27/9 kl. 16-17 i Litterära Konsulters monter F 02:55 vid Cafe Skriva på andra våningen.
Signering kl. 15-16 i monter A 01:52 och annars när författaren finns i montern.
Söndagen 29/9 kl. 10 ska alla nya böcker från TiraTiger Förlag presenteras på Sveroks scen under titeln Plötsligt smäller det – Om världar som kolliderar.
Sandra Petojevic kommer också med nya böcker från Vesuvius Förlag.

Adressuppgifter
TiraTiger Förlag
c/o Tora Greve, Östra Bernadottesgatan 37 B
216 16 LIMHAMN
SVERIGE
telefon
+46 761155681
Följ utställaren på