Utställare

STIM

Plats: B06:62
STIM
Representerat företag visas med en bock
Laddar ...
Inget resultat

Beskrivning

Stim är en medlemsorganisation utan vinstintresse. Tillsammans med våra anslutna och kunder ger vi förutsättningar för skapande och återväxt i Sveriges musikliv.

Det är hundra år sedan Stim bildades. Vår historia går hand i hand med upphovsrättens utveckling och den ökande musikanvändningen. I takt med att musiken hittat nya plattformar har Stim funnit nya sätt att betala ut ersättning till sina upphovspersoner. Från stumfilmsmusik, pianorullar och vaxskivor via LP, CD och MP3 – till nutidens högupplösta ljudformat för streaming.

Under Bokmässan står Stim som värd för två panelsamtal. På Stadenscenen torsdag 28/9 kl 11:30 har vi bjudit in till ett samtal kring Musik som drivkraft för social hållbarhet. På fredagen 29/9 kl 10:00 behandlas det aktuella ämnet AI och upphovsrätten på scen H1.

I vår monter, B06:62, hittar du också personal från Svensk Musik och Föreningen Svenska Tonsättare (FST). Där säljer vi även Svensk Musiks notutgåva Här är jag lycklig, sånger med pianoackompanjemang till dikter av poeten och Nobelpristagaren Tomas Tranströmer. 

Arkiv
Denna sida visar ett arkiverat innehåll från tidigare år.

Sökresultat

Sökord