Utställare

Förlagshuset Siljans Måsar KB

Plats: 
Förlagshuset Siljans Måsar KB
Representerat företag visas med en bock
Laddar ...
Inget resultat

Beskrivning

FÖRLAGSHUSET SILJANS MÅSAR GER UT EXISTENTIELL LITTERATUR SOM BERIKAR!

Fröet till förlaget såddes vid Siljan i Dalarna en kall oktoberkväll, 2008. Det var en magisk afton med andlig närvaro, där skrivandet tog form, vilket finns beskrivet i vår första andliga bok "Ljus från Norr". Bokförlaget drivs av Yvonne Frank Månsson, egen företagare sedan 80-talet, Kreativ Producent, Utlandskorrespondent, föreläsare och författare. "Siljan" i namnet står för naturens kraft och skönhet och "Måsar" för det inre, subtila perspektivet – den andliga budbäraren.

Förlagshuset Siljans Måsar är en röst för de författare som skriver det goda och läkande ordet, ur livserfarenhet av smärta, rädsla och sorg; visdom, fylld av förlåtelsens kraft och tillit till livet. Förlagets ambition är att publicera och lyfta fram de författare som delar vår livsfilosofi om medmänsklighet, välvilja, respekt, omtanke och livsglädje. 

2021 är förlagets trettonde år och det firar vi med att ge ut vår tredje antologi, ”Det Intuitiva ”, med tretton författare, nio svenska och fyra engelsktalande. Under året räknar vi med att komma upp i drygt 200 utgivna titlar samt ljud- och e-böcker, på både engelska och svenska, och, med drygt 170 författare över hela Sverige. I januari 2017 kom förlaget ut med sin hundrade bok. Den 18 oktober 2018 fyllde förlaget 10 år, vilket firades på Ulriksdals slottsträdgård i Stockholm.

Vår författare, Eva Granström (Iris Mårtenson), gästade TV4 Nyhetsmorgon, den 1 februari 2020 och berättade om sin bok ”Dubbelliv”, bestseller nr 1 på Storytell, december 2019, nr 2, 2020, på Nextory och omtryckt för tredje gången under 2021. Nextory har en kampanj i Stockholms tunnelbanor (i alla tåg) under vecka 41 och 42, 2021 och då med bland andra "Dubbelliv".